Doble titulació

Doble titulació en Educació Social i Treball Social

Si tens el Grau en Educació Social o Treball Social, o bé estàs a punt de finalitzar-ho, cursant només 81 crèdits ECTS específics de l’altra Grau, obtens en menys de dos cursos la Doble titulació en els Graus d’Educació Social i Treball Social. Si vols, pots cursar les dues titulacions de manera simultània. Obtindràs els dos graus en menys de 6 anys A més, la Facultat Pere Tarrés, s’adapta a les teves necessitats per facilitar-te la formació i que la puguis compaginar-la amb la feina.

Preguntes més freqüents

1. Què és la simultaneïtat d’estudis o la doble titulació?

Cursar dues titulacions a la vegada.

2. En quines condicions puc fer una simultaneïtat d’estudis o la doble titulació?

Has de tenir superat el primer curs del Grau en Educació social o del Grau en Treball social per poder obrir l’expedient d’una segona titulació.

3. En quant temps puc tenir les dues titulacions?

En cinc cursos acadèmics i mig com a mínim, segons el temps que puguis dedicar als estudis. Les dues titulacions no es poden finalitzar en el mateix curs acadèmic, n’ha d’haver un de diferència entre l’obtenció d’una titulació i de l’altra. Les avantatges principals de fer simultaneïtat d’estudis o una segona titulació són optimitzar el teu temps d’estudi i ampliar la possibilitat d’inserció laboral.

4. Podré assistir a les classes de totes les assignatures matriculades?

Depenent de les assignatures que matriculis i de la configuració dels horaris pot donar-se un solapament d’assignatures. Si és el cas, tens la possibilitat de cursar una de les dues en modalitat d’itinerari adaptat prèvia autorització de la Direcció de la segona titulació.

5. He de sol·licitar un estudi d’expedient per saber els crèdits que se’m poden reconèixer?

Només en els casos d’estudiants que provenen d’una altra universitat i volen cursar simultaneïtat d’estudis en la Facultat d’Educació social i Treball social Pere Tarrés-URL.

6. Quins tràmits he de realitzar per sol·licitar la simultaneïtat d’estudis?

Formalitzar la preinscripció a la segona titulació a través de la web o en el Servei d’Atenció als Estudiants de la Facultat. Matricular-se del creditatge a cursar per obtenir la segona titulació en el Servei d’Atenció als Estudiants. Pots obrir un segon expedient acadèmic de titulació en el període oficial de matrícula o en període d’ampliació de matrícula.