Cursos i seminaris

Cursos i seminaris

Cursos i seminaris

Claus per a crear un PIAI Centrat en la Persona

Comprendre la importància del model de treball d’Atenció Centrada en la Persona. Elaborar un Pla Individual d'Atenció Integral: disseny, implementació i avaluació. Conèixer el rol del resident, la família i l’equip del centre en la implementació del PIAI Centrat en la Persona. Comprendre i aprendre a gestionar les dificultats, bloquejos i problemàtiques internes derivades del canvi de document.

Dates de realització del curs | Del 2 al 5 de juliol

Més informació

Orientació laboral amb Visual Thinking

En la teva tasca professional acompanyes en la presa de decisions laborals? Sents que a vegades es troben amb un embolic com a punt de partida? Amb el pensament visual pots ampliar els teus recursos per orientar d’una forma diferent, directa, intuïtiva i eficaç. La metodologia ZöN està dissenyada per a guiar visualment en l’autoconeixement.

Dates de realització del curs | Del 23 d’ Octubre al 13 de Novembre

Més informació

Programació Neurolingüística

Eines pràctiques de PNL per l’acció social.

Dates de realització del curs | Del 15 de Novembre al 20 de Desembre

Més informació

Elaboració d'informes socials

L’informe social com a document específic és una eina bàsica a nivell professional que requereix per a la seva elaboració tècnica, mètode i un llenguatge tècnic i professional. En funció dels contextos, circuits i perfils professionals se’n fan diferents aproximacions també en equip i en treball coordinat.

Dates de realització del curs Del 23 de gener 2019 al 20 de febrer 2019

Més informació