TEMÀTIQUES DE LES COLÒNIES

QUIN ESTIU VOLS?

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal

PARLEM ?
Beques per a colònies d'estiu per a infants en situació d'exclusió social

Activitats d’estiu als Centres d’Esplai

Activitats d'estiu als Centres d'Esplai

La Fundació Pere Tarrés integra el Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC). El MCECC és la federació de centres d’esplai més gran de Catalunya. Compta amb 199 centres d’esplai presents a tot el territori català.

Un centre d’esplai és una entitat educativa, integrada per monitors i monitores voluntaris i que realitzen activitats durant tot l’any: activitats d’esplai durant el curs, sortides i excursions en cap de setmana... A l’estiu, els centres d’esplai també organitzen les seves activitats de Colònies, Casals i Campaments.

Cada estiu, els centres d’esplai i gràcies a la tasca voluntària de monitors i monitores, organitzen més de 400 activitats. Aquestes compten amb més de 22.000 infants, adolescents i joves.

Si voleu conèixer l’oferta d’activitats que realitzen aquests centres d’esplai, podeu consultar l’espai web del MCECC-Fundació Pere Tarrés.