Inscripcions i descomptes Inscripcions i descomptes Proposta pedagògica Proposta pedagògica Recursos Recursos Intranet famílies Intranet famílies Gestió d'inscripcions Gestió d'inscripcions

Tria el més proper

TRIA PER EDATS

Quin casal vols?

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal

PARLEM ?
link

ENTUSIASMA’T AMB ELS CASALS D’ESTIU DE LA FUNDACIÓ PERE TARRÉS

La proposta pedagògica per als Casals d’Estiu de la Fundació Pere Tarrés s’aborda des de el disseny d’un centre d’interès amb dues metodologies ben diferenciades. Una per als més petits i d’altre per als joves, on d’una manera participativa connecten amb les activitats que es realitzen cada dia. L’equip educatiu format per els directors/es, monitors/es i monitors/es suport son el pal de paller del Casal d'Estiu de la Fundació Pere Tarrés.