Campus Brutal

Campus Brutal

Data d’inici: 03/07/2022

Data final: 10/07/2022

Hora d’inici: 16 h

Hora de finalització: 16 h

Edat dels participants: 8 a 16 anys

Preu: 780 €

PROJECTE PEDAGÒGIC I OBJECTIUS EDUCATIUS

Des de Gastronomia Brutal entenem les colònies com unes activitats educatives en el temps de lleure dels infants, adolescents i joves que hi participen. Mitjançant el joc, la vida en grup i la convivència en un espai diferent a l’habitual pretenem fer possible l’aprenentatge i l’adquisició de valors, actituds i hàbits. Aquests queden recollits en els objectius educatius, que seran assolits a través de les diferents activitats proposades a la colònia.

D’altra banda, entenem que l’alimentació i la gastronomia juguen un paper molt important. Doncs és cultura, salut, amor, plaer… L’objectiu és posar en valor la cuina del territori, coneixent-ne els nostres productes i productors, quan trobem els productes, on trobar-los i com cuinar-los a través de les diferents activitats proposades per l’equip i professorat de cuina, així com també a través de les sortides programades per la zona.

Enllaç inscripcions de 8 a 12 anys

Enllaç inscripcions de 13 a 16 anys

Per si necessiteu més informació

Contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal