Colònies de danses tradicionals i festa major

fitxa-danses-tradicionals.jpg

Del 25 al 1 de JUL
De 6 a 14 anys
LA RUCA / Avinyó (BAGES)

des de 440€
Estalvia 44€
396€

Descripció

Activitats de danses: es proposen diferents tallers de danses tradicionals, ball de bastons, cintes, gitanes...

Inclou

El preu inclou les despeses de l’estada en règim de pensió completa (del berenar del primer dia a l’esmorzar de l’últim), l’equip de monitors durant les 24 h, el material, la realització d’activitats i l’assegurança d’accidents i de responsabilitat civil.

El preu no inclou el transport fins a la casa de colònies, que va a càrrec de cada família.

Programa

  • Activitats de danses: es proposen diferents tallers de danses tradicionals, ball de bastons, cintes, gitanes... no cal ser-ne un expert, amb una setmana segur que n’aprendràs! I si participes en un esbart dansaire durant l’any, segur que millores.
  • Esports d’aventura: circuit en patinet o BTT*, tir amb arc i slackline, orientació i escalada en caixes. 
  • Piscina  
  • Activitats de lleure seguint el centre d’interès de les festes majors: jocs, gimcanes i molt més! 

*Faran BTT els joves a partir de 12 anys que sàpiguen anar en bicicleta. Els infants menors de 12 anys faran circuit amb patinet. Si hi ha algun nen o nena de 12 anys que no sap anar en bicicleta o no vol fer BTT, podrà fer el circuit amb patinet. 

Descarrega el programa d'activitats (del 25 de juny a l'1 de juliol) | de 6 a 14 anys

Fitxa de la casa

La Ruca | Bages

La casa de colònies La Ruca és un allotjament rural situat a la comarca del Bages, situada a prop de la riera de Malrubí i rodejada de boscos. La piscina, les esplanades i les sales interiors fan de la casa un lloc magnífic per gaudir d’unes colònies d’estiu.
Per realitzar les activitats d’hípica, ens traslladarem a Sant Fruitós de Bages, una localitat situada molt a prop de la casa.

Veure la casa

Contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal