Disseny de videojocs

videojocs.jpg

Descripció

Colònies pensades per estimular la creativitat dels joves.

S’organitzaran petits grups on cada participant desenvolupa un rol dins de l’equip que els permet avançar el desenvolupament del taller de videojocs.

En una setmana farem 24h de taller pràctic de disseny de videojocs amb monitors/es formats en l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI), adscrita a la Universitat de Barcelona (UB) i, actualment imparteixen classes per projectes a l'Institut Granés, en l'itinerari de Noves Tecnologies Interactives dels alumnes de Batxillerat.

Institut Granés

Inclou

El preu inclou les despeses de l'estada en règim de pensió completa (del berenar del primer dia al dinar de l'últim dia), l'equip de monitors/es durant les 24 hores, el material i la realització d'activitats, l'assegurança d'accidents i responsabilitat civil.  

No inclou el transport a la casa, que haurà d’anar a càrrec de cada família.

Programa

  • A través del taller de disseny de videojocs es treballen valors com la confiança, oferint un espai segur per desenvolupar les habilitats de cada persona i iniciar-se en el sector de l’oci interactiu. També es treballa la innovació i es desbloqueja la creativitat per desenvolupar els projectes personals de cada participant.
  • La diversió també hi és present, ja sigui amb les activitats de lleure com amb el mateix taller, ja que desenvolupar un joc i posar-lo en comú amb els companys ja porta inherent la diversió.
  • Combinarem el taller de disseny de videojocs amb activitats de lleure i esports d’aventura (rocòdrom, tir amb arc i BTT o patinet*). Totes les activitats s’orienten des d’una perspectiva lúdica per adquirir habilitats i coneixements mitjançant el joc.

*En cas que algun participant no sàpiga anar en BTT, tindrà l’opció de fer patinet.

Descarrega el programa d'activitats (del 10 al 16 de juliol) | de 13 a 17 anys

Fitxa de la casa

La Conreria | El Maresme

La Conreria, a Tiana, es troba molt a prop de Barcelona, a poc més de 15 quilòmetres. La casa disposa de piscina i pistes exteriors per realitzar activitats a l’aire lliure.

A dins de l’allotjament, les àmplies sales estan preparades per poder realitzar les activitats específiques de les colònies d’estiu de disseny de videojocs.

Veure la casa

Contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal