Colònies multiesportives nàutiques

Del 25 al 30 de JUL

ARTUR MARTORELL | Calafell

De 8 a 17 anys

des de 450€ Estalvia -22,5€
Preu final: 427,5€

colonies-multiesportives-nautiques.jpg

Descripció

Aquestes colònies són la combinació ideal per practicar esports nàutics, a més d’altres esports d’equip i de gaudir d’un dia sencer a Port Aventura, amb els nous amics i amigues de la colònia.

Inclou

El preu inclou les despeses de l'estada en règim de pensió completa (del berenar del primer dia a l'esmorzar de l'últim dia), l'equip de monitors/es durant les 24 hores, el material i la realització d'activitats, l'assegurança d'accidents i responsabilitat civil.  

No inclou el transport a la casa, que haurà d’anar a càrrec de cada família.

Programa

  • Esports nàutics: 3 mòduls d'activitats nàutiques (vela, caiac i pàdel surf). Totes les activitats s’orienten des d’una perspectiva lúdica, on s’adquireixen les habilitats i coneixements mitjançant el joc. (Les activitats nàutiques poden reprogramar-se en funció de les característiques del grup i la climatologia).
  • Anirem un dia a Port Aventura.
  • Pràctica d’esports d’equip a través de jocs com ara bàsquet, handbol, hoquei, futbol, voleibol, waterpolo, etc.
  • Esports d’aventura: BTT* o patinet, tir amb arc i orientació.

*Activitat de BTT a partir de 12 anys. Els menors de 12 anys i els que no sàpiguen anar en bicicleta faran patinet.

Descarrega el programa d'activitats (del 25 al 30 de juliol) | de 8 a 17 anys

Fitxa de la casa

Artur Martorell | Baix Penedès

Artur Martorell és la casa perfecta per gaudir d’unes colònies d’estiu. Molt a prop de la platja i amb piscina pròpia, les activitats relacionades amb l’aigua estan assegurades!

L’allotjament disposa d’àmplies sales i pistes exteriors perquè els nens que participin a les nostres activitats no s’avorreixin en cap moment!

Veure la casa

Contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal