Adventure and english

Del 11 al 17 de JUL

LA SALA | Pobla de Lillet (La)

De 8 a 12 anys

des de 470€ Estalvia -37,6€
Preu final: 432,4€

activitat_B108.jpg

Descripció

Emoció, adrenalina i amics al Prepirineu fent esports d’aventura tot practicant l’anglès. Ràfting, piragüisme, tir amb arc, BTT, slackline, tirolina... Nature, Adventure & English.

Inclou

El preu inclou les despeses de l'estada en règim de pensió completa (del berenar del primer dia a l'esmorzar de l'últim dia), l'equip de monitors/es durant les 24 hores, el material i la realització d'activitats, l'assegurança d'accidents i responsabilitat civil.  

No inclou el transport a la casa, que haurà d’anar a càrrec de cada família.

Programa

Kids

 • English: el practicarem i l’aprendrem a través de jocs, gimcanes, activitats i sortides que segueixen un fil conductor durant tota la setmana. Es tracta de sentir parlar anglès al llarg del dia i d’aquesta manera deixar-se anar sense cap vergonya amb els amics i les amigues.
 • Daily expressions: utilitzarem tot allò quotidià per aprendre o reforçar expressions necessàries si marxem a l’estranger. 
 • Esports i jocs d’equip: l’anglès és una part fonamental, però cal tenir un bon ambient i sentiment de pertinença a un grup perquè les colònies siguin inoblidables. Amb aquestes activitats esportives fomentem la companyonia, l’empatia i la cooperació entre els nens i nenes. Let’s go, friends!                      
 • Adventure sports: ràfting* per aigües braves i piragüisme en aigües tranquil·les al Canal Olímpic de la Seu d’Urgell. Tirolina, rocòdrom, tir amb arc, orientació, patinet i slackline.        
 • Trekking al riu: caminem riu amunt, ben fresquests i gaudint de la natura.

*Ràfting: els menors de 10 anys segons la seva alçada i pes podria ser que no el poguessin fer, llavors farien més piragüisme, es valora amb els tècnics de piragüisme i ràfting del Canal Olímpic de la Seu d'Urgell.

Teens

 • English: el practicarem i l’aprendrem a través de jocs, gimcanes, activitats i sortides que segueixen un fil conductor durant tota la setmana. Es tracta de sentir parlar anglès al llarg del dia i d’aquesta manera deixar-se anar sense cap vergonya amb els amics i les amigues.
 • Trekking a les Fonts del Llobregat.
 • Esports i jocs d’equip: l’anglès és una part fonamental, però cal tenir un bon ambient i sentiment de pertinença a un grup perquè les colònies siguin inoblidables. Amb aquestes activitats esportives i aquàtiques fomentem la companyonia, l’empatia i la cooperació entre els nens i nenes. Let’s go, friends!
 • Adventure sports: ràfting per aigües braves i piragüisme en aigües tranquil·les al Canal Olímpic de la Seu d’Urgell. Tirolina, rocòdrom tir amb arc, orientació, BTT* i slackline.
 • Trekking al riu: caminem riu amunt, ben fresquests i gaudint de la natura.
 • Nit de bivac al Roc de la Lluna amb observació de les estrelles.

*Si algun participant no sap anar en bicicleta podrà fer patinet.

Descarrega el programa d'activitats (de l'11 al 17 de juliol) | de 8 a 12 anys
Descarrega el programa d'activitats (de l'11 al 17 de juliol) | de 13 a 17 anys

Fitxa de la casa

La Sala | El Prepirineu

La Sala es troba a la Vall de Lillet, una zona rica en recursos naturals del Prepirineu. Situat a prop del naixement del riu Llobregat, el Parc Natural del Cadí-Moixeró i la serra del Catllaràs, l’allotjament ens permet organitzar unes colònies d’estiu centrades en els esports d’aventura a l’hora que podrem gaudir de la natura.

A la casa tenim una piscina, boscos que la rodegen i unes sales magnifiques per poder fer tot tipus d’activitats.

Veure la casa

Contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal