Colònies d’estiu per a infants i joves. Trobaràs un ampli ventall d’activitats d’anglès, cuina, disseny de videojocs, esportives, campaments, ball… T’hi esperem!

tematica-angles.jpg

Anglès

Les colònies d’estiu, en anglès!  Immersió total! Tria el programa que més s’adapti als teus gustos i practica anglès. Tot l’equip de monitors i monitores parla en anglès les 24 h.

Veure més
tematica-esportives.jpg

Esportives

Les colònies esportives ofereixen múltiples opcions d’esports i activitats d’aventura o nàutiques, a l’aire lliure, en anglès i per a totes les edats. Totes fomenten l’autoestima i la socialització dels participants, amb noves experiències enriquidores que els ajuden a créixer.

Veure més
tematica-disseny-videojocs.jpg

Disseny de videojocs

Colònies pensades per a joves interessats a crear videojocs, perquè connectin i avancin en el desenvolupament d’un projecte. Distribuïts en petits grups segons el nivell i coneixements, els participants fan la seva creació i reben atenció específica per a allò que volen desenvolupar. 

Veure més
tematica-campaments.jpg

Campaments

Créixer en valors, a través de l’autonomia personal i el treball en equip, compartint activitats amb joves i adquirint responsabilitats. Els campaments a La Sala són una bona oportunitat per contactar amb la natura, fer tot d’activitats a l’aire lliure i conviure uns dies amb nois i noies de la mateixa edat tot descobrint el medi natural. 

Veure més
tematica-artistiques.jpg

Artístiques

Treu l’estrella que portes dins amb les colònies artístiques! Gaudirem experimentant amb el ball, el teatre i la cuina. Escull la disciplina que més t’agradi. A cuina aprendrem diferents tècniques culinàries, fins i tot esterificacions! A teatre treballarem el guió, l’escenografia i la interpretació per estrenar una obra de teatre l’últim dia. A ball, aprendrem hip-hop, jazz, dansa clàssica, entre d’altres, i prepararem una coreografia per a la gran estrena final.

Veure més
tematica-mallorca.jpg

Mallorca

Vine a descobrir l’illa de Mallorca d’una manera diferent. Marxem en vaixell un grup de joves de 13 a 17 anys i ens allotgem en una casa de colònies amb piscina i amb un equip de monitors i monitores que ens acompanyarà en les excursions de descoberta de l’illa i les activitats de lleure pensades especialment per a joves. T’ho perdràs?  

Veure més
tematica-fantastiques.jpg

Fantàstiques

L’Escola de Bruixeria i Encanteris ja sabeu que és el lloc més segur del món, però sempre ens en passa alguna i necessitem tots els vostres coneixements de bruixeria i encanteris junt amb l’enginy, la valentia, la tenacitat i la companyonia de tots i totes. Per cert! Són colònies per a aprenents de bruixots i bruixes, no muggles. 

Veure més
tematica-aventures-mb.jpg

Aventures d'en Super Màrius

El lampista més famós dels videojocs està en un bon embolic i ha enviat un mussol amb una carta per demanar ajuda a la seva amiga la Princesa. Necessiten suport, vens a donar-los un cop de mà? Hi haurà gimcanes, jocs de pistes i un munt d’activitats més! 

Veure més
tematica-joves-investigadors.jpg

Joves investigadors

Si ets un amant de la natura, aquestes són les teves colònies: descobriràs quins animals viuen als nostres boscos, els gravarem amb càmeres de fotoparament per veure’ls, n’estudiarem els rastres per saber què mengen, per on passen, etc.

Veure més
tematica-hipica.jpg

Hípica

Si t’estimes els animals i especialment els cavalls, aquestes són les teves colònies. No cal ser un expert, ja ens n’ensenyaran a l’hípica, però aprendrem a relacionar-nos amb els cavalls, a muntar i a cuidar-los. També hi haurà temps per fer activitats a la natura.

Veure més

Més activitats

colonies-estranger-home-quadrada.jpg

Programes d'estiu a l'estranger

Més
colonies-mida-home.jpg

Colònies a mida

Més

Què diuen de nosaltres?

Beques socials

Beques per a activitats d'estiu

Cada any, des de la Fundació Pere Tarrés, vetllem perquè milers de nens i nenes en risc d’exclusió social puguin participar en les colònies d’estiu. Gràcies a la vostra col·laboració, hem pogut becar tots aquests infants, que han gaudit d’uns dies reconfortants.

Col·labora

Les colònies Pere Tarrés en xifres de l'estiu 2023

1745

Participants en colònies pròpies

42

Torns de colònies organitzats

121

Monitors i monitores implicats

Contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal