TEMÀTIQUES DE LES COLÒNIES

QUIN ESTIU VOLS?

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal

PARLEM ?
Beques per a colònies d'estiu per a infants en situació d'exclusió social

Colònies tecnològiques

Descripció
Inclou
Programa
Fitxa casa

Aquestes colònies estan pensades per mostrar diferents tallers tecnològics als nois i noies inscrits i així puguin descobrir interessos per alguna de les tecnologies. Són tallers de 2 a 4 hores de durada que realitzen especialistes a la casa de colònies.

Descripció

Aquestes colònies estan pensades per mostrar diferents tallers tecnològics als nois i noies inscrits i així puguin descobrir interessos per alguna de les tecnologies. Són tallers de 2 a 4 hores de durada que realitzen especialistes a la casa de colònies.

Inclou

El preu inclou les despeses de l'estada en règim de pensió completa (des del berenar del primer dia al dinar de l'últim dia), l'equip de monitors/es durant les 24h, el material i la realització d'activitats, l'assegurança d'accidents i responsabilitat civil.

No inclou el transport a la casa, que haurà d’anar a càrrec de cada família.

Al llarg de la setmana farem els següents tallers tecnològics, impartits per tècnics:

Taller programació i robòtica amb Microbit. Inventem els nostres robots!

Microbit és una petita placa programable amb la qual podrem fer fantàstics invents, des de robots, instruments musicals a complements intel·ligents per portar a la roba, etc.

Taller Stop Motion. Camàra I acció! Fem una pel·licula

En aquest taller farem diferents projectes d'animació des de 0. Inventarem els personatges i el guió, per a ser els directors de la nostra pel·lícula!

Taller programació d'animacions Scratch. Programem jocs i animacions interactives!

Farem diferents projectes de videojocs, animacions i instruments musicals interactius programant amb scratch i makey makey. Fem volar la teva imaginació creant objectes interactius divertits i creatius!

Disseny 3d

Descobrirem de manera lúdica el món del 3D, farem els nostres dissenys amb Tinkercad i els imprimirem amb la impressora 3D!

Taller Realitat Virtual. Fem els nostres mons virtuals!

Crearem el nostre projecte de realitat virtual dissenyant i programant escenaris virtuals immersius per fer Tours virtuals i animacions!

  • I a més a més, farem activitats de lleure, piscina i jocs de nit!
  • Esports d’aventura, tir amb arc, orientació i patinet o BTT*. Totes les activitats s’orienten des d’una perspectiva lúdica on s’adquireixen les habilitats i coneixements mitjançant el joc.

*L’activitat de BTT es realitza a partir de 12 anys, els nens i nenes menors de 12 o que no sàpiguen anar en bicicleta faran un circuit amb patinet.

Descarrega el programa d'activitats (del 19 al 24 de juliol)