TEMÀTIQUES DE LES COLÒNIES

QUIN ESTIU VOLS?

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal

PARLEM ?
Beques per a colònies d'estiu per a infants en situació d'exclusió social

Colònies d'hípica

Hipica

Del 7 al 13 de JUL

De 8 a 17 anys

LA RUCA - Avinyó

470€
Descripció
Inclou
Programa
Fitxa casa

Cavalls, esport d’aventura i un munt d’amics!

En aquestes colonies d’hípica farem classes d’equitació, de passeig i volteig. Però a més a més, gaudirem de la natura del Bages, de les activitats de lleure i de la piscina!

Descripció

Cavalls, esport d’aventura i un munt d’amics!

En aquestes colonies d’hípica farem classes d’equitació, de passeig i volteig. Però a més a més, gaudirem de la natura del Bages, de les activitats de lleure i de la piscina!

Inclou

El preu inclou les despeses de l'estada en règim de pensió completa, l'equip de monitors/es durant les 24h, el material i la realització d'activitats, l'assegurança d'accidents i responsabilitat civil.

No inclou el transport a la casa, que haurà d’anar a càrrec de cada família.

Al llarg de la colònia farem 4 mòduls d'hípica a la Hípica de Sant Fruitós del Bages. Es faran classes d’equitació, passeig i volteig, també aprendrem a raspallar i ensellar els cavalls. Cal tenir en compte que es fa des d'una perspectiva lúdica, no de perfeccionament, tot i que si algú en sap una mica més es té en compte a l'hora de fer l'activitat.

  • Esports d’aventura: tir amb arc, orientació, slackline, BTT* o patinet. 
  • Descoberta de l’entorn per conèixer la natura que ens envolta i gaudir-la.
  • Piscina: a l’estiu sempre ve de gust remullar-se, i tot i que sempre hi ha una estona lliure per jugar amb els amics amb els monitors vigilant, dediquem una estona a fer alguna activitat dirigida com pot ser aqua-gym a la piscina.

*Activitat de BTT a partir de 12 anys. Els menors de 12 faran patinet. Si algú major de 12 no sap anar en bicicleta podrà fer patinet.

Descarrega el programa d'activitats (del 7 al 13 de juliol)