Inscripcions i descomptes Inscripcions i descomptes Normativa Normativa Projecte educatiu Projecte educatiu Activitats Activitats Programació setmanal Programació setmanal Casal de Nadal Casal de Nadal

Tria el més proper

TRIA PER EDATS

Quin casal vols?

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal
PARLEM ?
link

Projecte educatiu

Aquest any des de la Fundació Pere Tarrés presentem un EIX D’ANIMACIÓ únic per tots els grups d’edats.

Aquest eix d’animació s’adaptarà als diferents grups d’edats per tal que tots els infants que participin del Casal puguin gaudir d’activitats a mida, adaptades a les seves necessitats i posant aquests en el centre de l’acció educativa.

Cada setmana coneixerem diferents elements del Seguici Popular, endinsant-nos en el treball de la cultura, les tradicions i els costums sense passar per alt l’esport, els jocs d’aigua i les excursions!

Us esperem!

Als Casals d’Estiu de la Fundació Pere Tarrés estem de FESTA MAJOR!

Cicle Infantil: La idea principal pel que fa les activitats de cicle infantil és que aquestes siguin prou amplies per que els diferents equips de monitors/es puguin adaptar-les als grups i que siguin assumibles i viables per als diferents grups d’edats.

Cicle Inicial i cicle Mig: La idea principal pel que fa les activitats de cicle inicial i cicle mig és que aquestes siguin prou amplies per que els diferents equips de monitors/es puguin adaptar-les als grups segons les seves necessitats.

Cicle Superior: La idea principal pel que fa les activitats de cicle superior és la pròpia autogestió dels grup, és a dir serà el propi grup qui triï les àrees que voldria treballar envers l’eix d’animació de “La Festa Major”. Aquest treball es desenvoluparia amb la mateixa estructura temàtica setmanal, sent els mateixos infants qui decidissin el contingut formatiu d’aquesta.