Casal d'estiu Llar d'infants L'Esquitx - Sallent

I2035.jpg

Del 3 de JUL al 28 de JUL

Sallent. BAGES

De 0 a 3 anys

des de 40€

DESCRIPCIÓ DEL CASAL

En un planeta molt llunyà és on es guarden les històries, els contes i les narracions de tot el nostre món i dels altres planetes.

Aquest planeta l’habiten els GUARDIANS, que són els encarregats de vetllar per totes les històries de la galàxia: les cuiden, les llegeixen, les expliquen..., perquè no desapareguin.

Però per trobar aquestes històries, els GUARDIANS necessiten l’ajuda dels CAÇADORS D’HISTÒRIES, que són persones de tots els planetes de la galàxia a qui els apassionen les històries. I són els encarregats de viatjar per la galàxia i caçar les històries que s’estan perdent, les que ja no s’expliquen o les que són tan boniques que cal guardar-les.

Aquest estiu ens han vingut a visitar 2 CAÇADORS D’HISTÒRIES, en Legi Andersen i la Lana Rodari. Veniu a ajudar-los a salvar històries.

RAONS PER VENIR!

  • Activitats relacionades amb el centre d’interès
  • Activitat estrella de la setmana relacionada amb les històries que haurem de salvar
  • Jocs d’aigua amb consciència
  • Descobrir i salvar grans històries! Contes

* Totes les activitats i sortides estan subjectes a les normatives de Protecció civil i a les mesures que estableixi el Departament de Joventut.

ORGANITZACIÓ DEL DIA

9:00 Benvinguda / Bon dia!
9:30 Activitat relacionada amb el centre d'interès
10:30 Esmorzar i hidratació
11:00 Activitat d'aigua / Remullada
12:00 Dinar de carmanyola (opcional)
13:00 Comiat i recollida dels infants

QUI HO ORGANITZA?

Aquesta activitat la promou l’Ajuntament de Sallent, i és organitzada per la Fundació Pere Tarrés.

QUÈ CAL PORTAR?

Tot el material que portin els infants ha d’anar degudament marcat amb el seu nom.

Els infants han de portar roba de recanvi dins una bossa de roba, que es quedarà al casal fins que l’infant finalitzi l’estada, bolquers i tovalloletes.

CADA DIA

  • Un petit esmorzar, preferiblement saludable (fruita, entrepà, etc.). 
  • Banyador, tovallola i xancletes lligades per evitar caigudes.
  • Crema solar i gorra.
  • Roba còmoda i, si pot ser, de cotó o teixits lleugers que s'eixuguin ràpid.

L’EQUIP D'EDUCADORES I MESTRES

L'equip educatiu de l’escola acompanya l’infant, l’acull i el guia en el seu desenvolupament personal i en el seu procés d'aprenentatge i joc. Coneix tots els infants, els valora com a éssers amb drets i capacitats, curiositats i desitjos d’aprendre. 

Les activitats d’estiu es desenvolupen amb un equip educatiu adequadament titulat.

La mestra i educadora Pere Tarrés és una persona compromesa amb els infants i l’equip, i, a través del joc, s’apropa als infants, els acompanya en el seu creixement i els hi transmet valors.

INSCRIPCIONS

Del 29 de maig al 12 de juny de 2023 a l'Ajuntament de Sallent: https://www.sallent.cat/tinformem/inscripcions/casals-destiu-2023

Contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal