Espai Jove Torredembarra

I2031.jpg

Del 27 de JUN al 5 de AGO

Torredembarra. TARRAGONÈS

De 11 a 16 anys

des de 25€

DESCRIPCIÓ DEL CASAL

La volta al món: Aventura’t!

Comença l’aventura! L’Àlex, un jove explorador, ha decidit reprendre el camí dels seus pares, l’Alba i en Tom, dos exploradors famosos arreu del món! L’Àlex ha descobert que els seus pares van viatjar per diverses regions del planeta i van deixar diferents objectes d’explorador per allà on passaven (tòtems). Volien que el seu fill, de gran, pogués viure aventures com ells. 

Així doncs, el nostre aventurer decideix recórrer les regions del món que els seus pares van explorar, amb la idea de trobar aquests objectes i dur-los al museu de la ciutat. Serà una col·lecció increïble! Vols ajudar l’Àlex a recórrer el planeta, conèixer persones increïbles, visitar països fascinants, descobrir cultures úniques i aconseguir els objectes d’explorador? T’hi esperem... Aventura’t!

RAONS PER VENIR!

 • Activitats relacionades amb el centre d’interès
 • Sortides
 • Esports
 • Cultura
 • Activitats estrella de la setmana relacionades amb les regions a les quals viatjarem.
 • Activitats de reciclatge
 • Descobrir cultures del món! 

*Totes les activitats i sortides estan subjectes a les normatives del PROCICAT i a les mesures que estableixi el Departament de Joventut.

QUI HO ORGANITZA?

Aquesta activitat la promou el PIJ de Torredembarra (Ajuntament de Torredembarra)  i és organitzada per la Fundació Pere Tarrés.

SERVEIS ADDICIONALS

SORTIDES I PISCINA:

Totes les activitats estan subjectes a les normatives del PROCICAT.

QUÈ CAL PORTAR?

CADA DIA

 • Un petit esmorzar, preferiblement saludable (fruita, fruita seca, entrepà...), amb carmanyola o amb un boc’n’roll.
 • Banyador, tovallola i xancletes (els dies marcats a la programació setmanal).
 • Crema solar i gorra.
 • Cantimplora.
 • Roba còmoda i, si pot ser, de cotó o teixits lleugers que s’assequin ràpid.

L’EQUIP DE MONITORS I MONITORES

Totes les activitats d’estiu que ofereix la Fundació Pere Tarrés es desenvolupen amb un equip educatiu format per un director de lleure i un grup de monitors, adequadament titulats d’acord amb la normativa vigent (Decret 137/2003 de la Generalitat de Catalunya) per a les activitats de vacances i lleure amb infants i joves. La ràtio és d’un monitor per cada deu participants, garantint així una atenció plena i una dedicació personalitzada.

Els monitors de la Fundació Pere Tarrés són persones compromeses amb els infants i l’equip a través del joc, activitats de lleure, esportives, manuals, de cohesió, entre d’altres. Són persones que s’apropen als infants, els acompanyen en el seu creixement i els transmeten valors com la solidaritat i el treball en equip, entre molts d’altres.

MODALITATS I PREUS

Modalitats    Preu per infant/setmana 
Matí 09:00 h a 13:00 h 25 €

Prioritat per a les famílies empadronades o que treballin a Torredembarra, hauran d'acreditar mitjançant el padró o justificant de l'empresa.

Les famílies que no compleixin aquest requisit han d'enviar un mail a mzaragoza@peretarres.org indicant el seu nom, telèfon de contacte i dates en què estiguin interessats a realitzar la inscripció i passaran a la llista d'espera.

DESCOMPTES

A l´opció básica, descomptes per famílies monoparentals, nombroses i segon germà de 10€.

REUNIÓ FAMÍLIES

En breu. 

Contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal