Casal d'estiu al MAC (Museu d'Arqueologia de Catalunya)

I1061.jpg

Del 28 de JUN al 30 de JUL

BARCELONA

De 6 a 12 anys

des de 135€

DESCRIPCIÓ DEL CASAL

La Júlia és una noia de13 anys que viu a l’any 2359 i té passió per la història, amb ella preparem un viatge per el present i el futur per descobrir errors en el treball que ha fet per l’ institut.

Tot en un espai acollidor i amb mot respecte.

“Ha fet un treball molt laboriós a l’institut sobre història i arqueologia però té un problema, la seva mestra li ha dit que no és correcte i que si no el té abans del dia 20 de juliol corregit no podrà entrar a un programa d’estudiants especialitzats. Ella ha viatjat en el temps per poder veure els errors, però sense èxit. Ara se li ha acudit una idea: demanar via digital als nens i nenes del MACasal, els quals estan més a prop en la línia temporal de les èpoques de les que ella parla, dels seus errors, que l’ajudin a identificar i corregir els errors històrics”.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Totes les activitats estan subjectes a la situació sanitària i la normativa del PROCICAT.

QUÈ CAL PORTAR?

Tot el material que portin els infants ha d’anar degudament marcat amb el seu nom.
Els més petits roba de recanvi dins una bossa de roba que es quedarà al casal fins que l’infant finalitzi l’estada.

Kit covid: Una mascareta de recanvi dins un sobre de paper i una ampolla petita de gel hidroalcohòlic. Tot dins un necesser amb el nom que retornarem quan l’infant finalitzi l’estada al casal.

CADA DIA

 • Un petit esmorzar, preferiblement saludable (fruita, fruits secs, entrepà...). Amb carmanyola o amb un boc and roll
 • Banyador, tovallola i xancletes lligades per evitar caigudes.
 • Crema solar i gorra
 • Cantimplora
 • Roba còmode i si pot ser de cotó o teixits lleugers que s'assequin ràpid
 • Mascareta

En cas que ho considereu teniu la possibilitat de portar el vostra estoig amb llapis de colors, tisores, pega, llapis, goma, retoladors, etc. Tot i així el casal disposarà de material per tots els infants

Tot aquest material serà d’ús exclusiu de cada infant.

L’EQUIP DE MONITORS I MONITORES

Totes les activitats d’estiu que ofereix la Fundació Pere Tarrés, es desenvolupen amb un equip educatiu conformat per un/a director/a de lleure i un grup de monitors/es, adequadament titulats d’acord amb la normativa vigent decret 137/2003 de la GC per a les activitats de vacances i lleure amb infants i joves. El nombre de monitors/es és de 1 monitor per cada 10 participants, garantint així la plena atenció i dedicació personalitzada.

El/la monitor/a Pere Tarrés, és una persona compromesa amb els infants i l’equip a través del joc, d’activitats de lleure, esportives, manuals, de cohesió, i moltes d’altres; s’apropa als infants, els acompanya en el seu creixement i els hi transmet valors com el de la solidaritat i treball en equip, entre molts d’altres.

TIPUS DE CASAL

Casal homologat per l’Ajuntament de Barcelona

Característiques:

 • Ajuts de l’Ajuntament de Barcelona, s’han de tramitar a través de la seva web, les famílies que sol·licitin els ajuts no se’ls cobrarà l’import del Casal fins al final de la resolució d’aquest.

GESTIÓ DE LES INSCRIPCIONS.

MODALITATS I PREUS

Preu i modalitats per setmana  
Casal MAC Matí + Dinar + Tarda (9h – 17h) 135 €

DESCOMPTES

Aquest és un casal homologat per l’Ajuntament de Barcelona, per aquest motiu tots els participants empadronats a Barcelona i que compleixin els criteris marcat per l’Ajuntament poden sol·licitar els ajuts econòmics que ofereix l’Ajuntament.

Per més informació i per la seva tramitació podeu consultar aquí: https://vacances.barcelona.cat/ca/ajuts-a-les-families

Totes les famílies que vulguin sol·licitar els ajuts hauran de fer la inscripció de manera telefònica amb els nostres inscriptors al telèfon 933 66 86 06.

 • Es farà un 5% al segon germà inscrit les mateixes setmanes
 • Es farà un 5% per inscriure’t 3 setmanes o més 
 • Es farà un 5% a famílies monoparentals i nombroses 
 • Acumulables fins a un 15%

*Descomptes no acumulables als ajuts de l’Ajuntament de Barcelona

REUNIÓ FAMÍLIES

Data i horari pendent de concretar.

Contacte

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal