Inscripcions i descomptes Inscripcions i descomptes Proposta pedagògica Proposta pedagògica Recursos Recursos Intranet famílies Intranet famílies Gestió d'inscripcions Gestió d'inscripcions

Tria el més proper

TRIA PER EDATS

Quin casal vols?

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal

PARLEM ?
link
Casal d'estiu Museu d'Arqueologia (MAC)

Casal d'estiu Museu d'Arqueologia (MAC)

Sants Monjuic. BARCELONA

Del 22 de JUN al 24 de JUL

De 6 a 12 anys

des de 135€

Centre d'interès

SIGUEM EL CANVI QUE VOLEM VEURE AL MÓN!

Un centre d’interès basat a posar el nostre gra de sorra per fer un món millor!

La Gaia (l’àvia Terra) és una poderosa superheroïna que té com a objectiu fer un planeta millor per a tots els qui vivim en ell: plantes, animals o éssers humans.

Però realment ella és la Neus, una nena de 12 anys molt tímida i amb moltes ganes de fer un món millor. És per això que la seva àvia li ha fet una disfressa de superheroïna que l’ajudarà a aconseguir el seu propòsit tot mantenint la seva identitat en secret.

Setmana rere setmana, la Gaia ens proposarà diferents reptes per tal de posar el nostre granet de sorra a fer d’aquest planeta on vivim un indret millor per a tots. D’aquesta manera, ens demostrarà que som nosalters els autèntics protagonistes de la història i veurem que ella no té cap superpoder especial i és amb només , l’ajut de tots nosaltres, que podem fer realment el canvi que volem.

Informació addicional

Excursions:

  • Una sortida durant tot el casal relacionada amb la temàtica del centre d’interès.
  • Una sortida a la piscina del CNM a la setmana.

Remullades amb aspersors, cubells, etc.

Nit al casal.

Festa famílies.

Servei de càtering calent.

Inscripcions

Inscripcions del 25 d’abril al 14 de juny inclòs.

IMPORTANT:

  • Les inscripcions al casal les podeu realitzar fent clic al botó INSCRIPCIÓ que trobareu a dalt a la dreta d'aquesta fitxa.
  • Si necessiteu demanar un ajut econòmic (Beca), us heu d'inscriure a través d'aquesta web https://vacances.barcelona.cat/ca/inscripcions

Aquest casal està homologat per l'Ajuntament de Barcelona

Preus

Modalitats

Preus

Matí, Dinar i tarda (9 a 17h)

135€

Reunió de famílies

Data i hora a concretar