Inscripcions i descomptes Inscripcions i descomptes Proposta pedagògica Proposta pedagògica Recursos Recursos Intranet famílies Intranet famílies Gestió d'inscripcions Gestió d'inscripcions

Tria el més proper

TRIA PER EDATS

Quin casal vols?

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal

PARLEM ?
link
Casal d'estiu Museu d'Arqueologia (MAC)

Casal d'estiu Museu d'Arqueologia (MAC)

Sants Monjuic. BARCELONA

Del 22 de JUN al 24 de JUL

De 6 a 12 anys

des de 135€

Centre d'interès

INFORMACIÓ IMPORTANT

La Fundació Pere Tarrés ha adaptat als Casals d’Estiu totes les mesures aprovades per la Direcció General de Joventut i el PROCICAT mantenint l’essència del lleure i responent a les necessitats de les famílies. Aquest estiu els infants i joves necessiten el Casal més que mai!

MÉS INFORMACIÓ COVID-19

PROPOSTA PEDAGÒGICA ADAPTADA A LA COVID-19

IMPORTANT:

  • Les inscripcions al casal les podeu realitzar fent clic al botó INSCRIPCIÓ que trobareu a dalt a la dreta d'aquesta fitxa.
  • Si necessiteu demanar un ajut econòmic (Beca), us heu d'inscriure a través d'aquesta web https://vacances.barcelona.cat/ca/inscripcions

Aquest casal està homologat per l'Ajuntament de Barcelona

Temàtica específica relacionada amb l'arqueologia

LLENÇA’T A UNA APASSIONANT AVENTURA AMB LA JÚLIA! La Júlia és una nena de 11 anys que viu a l’any 2359. Ha fet un treball molt laboriós a l’institut sobre història i arqueologia però té un problema, la seva mestra li ha dit que no és correcte i que si no el té abans del dia 20 de juliol corregit no podrà entrar a un programa d’estudiants especialitzats. Ella ha viatjat en el temps per poder veure els errors, però sense èxit. Ara se li ha acudit una idea: demanar via digital als nens del MACcasal, els quals estan més a prop en la línia temporal de les èpoques de les que ella parla, dels seus errors, que l’ajudin a identificar i corregir els errors històrics.

En aquest casal es realizaran activitats d’arqueologia i antropologia, amb projecte educatiu temàtic únic. Entre les activitats més interessants hi ha cuina prehistòrica, cerca de material específic històric enterrat en el seu fossat de terra amb material específic, visita privada al museu amb tècnics especialitzats, cerca amb radars geotèrmics... i moltes més!

Informació addicional:

  • Sortides per l’entorn a peu, jocs d’aigua i acompanyament emocional.
  • Una sortida a la piscina del CNM a la setmana (en funció de les normatives vigents). 
  • No hi ha acollida matinal

Preus

Modalitats

Preus

Matí, Dinar i tarda (9 a 17h)

135€

Reunió de famílies

Data i hora a concretar

Garantia de reemborsament o devolució

Si algun dels torns programats es cancel·lés per raons relacionades amb la pandèmia de la COVID-19, es retornarien tots els diners de les pagues i senyals efectuades.

Consulta’ns qualsevol dubte 93 366 86 06 casals@peretarres.org