Inscripcions i descomptes Inscripcions i descomptes Proposta pedagògica Proposta pedagògica Recursos Recursos Intranet famílies Intranet famílies Gestió d'inscripcions Gestió d'inscripcions

Tria el més proper

TRIA PER EDATS

Quin casal vols?

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal

PARLEM ?
link
Cor de Maria

Cor de Maria

Centre d'interès

Que comenci l’espectacle! Amb aquest crit comença el dia a dia de l’Arlet, la presentadora del circ. Ella i els seus companys es preparen cada setmana per mostrar la màgia del circ a tots els pobles on els porta la caravana.

Però, un bon dia es preparen per començar una nova actuació i se n'adonen que no recorden com fer el seu espectacle. No saben si han menjat alguna cosa estranya, si han patit algun sotrac amb la caravana o si són víctimes d’algun encanteri, però no recorden RES!! Comença el pànic entre tots els artistes fins que se’n adonen que, a cada poble on van, hi ha un grup d’infants preparats per ajudar-los a recordar i a tornar a fer d’ells uns autèntics artistes.

Ajudes a l’Arlet i als seus companys a recordar i a crear conjuntament un gran espectacle?

Informació addicional

Descompte del 5% per a socis de l'AMPA.

 • Nit al casal: 12 de juliol
 • Festa de Famílies: 19 de juliol de 15 a 17h
 • Excursions: 
  • Piscina 1 cop a la setmana
  • Platja (a peu)
  • Circ Raluy (en autocar)
  • Can Bordoi (en autocar)
  • Parc Forestal (en autocar)

Preus

Modalitats

Preus

Servei d’acollida Matinal (8 a 9h)

12€

Casal de 9 a 13h (Matí)

50€

Servei de menjador de 13 a 15h (Dinar)

40€

Casal de 15 a 17h (Tarda)

15€

Reunió de famílies

SEGONA REUNIÓ: 11 de juny / 17:15h
Lloc: Sala d’actes de l’escola