Inscripcions i descomptes Inscripcions i descomptes Proposta pedagògica Proposta pedagògica Recursos Recursos Intranet famílies Intranet famílies Gestió d'inscripcions Gestió d'inscripcions

Tria el més proper

TRIA PER EDATS

Quin casal vols?

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal

PARLEM ?
link
Casal d'estiu Museu d'Arqueologia (MAC)

Casal d'estiu Museu d'Arqueologia (MAC)

Centre d'interès

LLENÇA’T A UNA APASSIONANT AVENTURA AMB LA JÚLIA!
La Júlia és una nena de 11 anys que viu a l’any 2359.
Ha fet un treball molt laboriós a l’institut sobre història i arqueologia però té un problema, la seva mestra li ha dit que no és correcte i que si no el té abans del dia 20 de juliol corregit no podrà entrar a un programa d’estudiants especialitzats. Ella ha viatjat en el temps per poder veure els errors, però sense èxit. Ara se li ha acudit una idea: demanar via digital als nens del MACcasal, els quals estan més a prop en la línia temporal de les èpoques de les que ella parla, dels seus errors, que l’ajudin a identificar i corregir els errors històrics.

Informació addicional

  • Nit al casal: data per confirmar.
  • Excursions: 
    • Sortides amb la temàtica del centre d’interès.
    • Una sortida a la piscina a la setmana.

Preus

Modalitats

Preus

Matí, Dinar i tarda (9 a 17h)

140€

Reunió de famílies

SEGONA REUNIÓ: 6 de juny / 18h
Lloc: Museu d’Arqueologia de Catalunya