Inscripcions i descomptes Inscripcions i descomptes Proposta pedagògica Proposta pedagògica Recursos Recursos Intranet famílies Intranet famílies

Tria el més proper

TRIA PER EDATS

Quin casal vols?

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal
PARLEM ?
link
Casal Alcover - Escola Mare de Déu del Remei

Casal Alcover - Escola Mare de Déu del Remei

Alcover. ALT CAMP

Del 2 al 10 de AGO

De 3 a 12 anys

des de 38€

Centre d'interès

La Festa Major és un dels moments més esperats de l’any per infants, joves i adults, és un moment de trobada, de participació i de celebració ciutadana. Les places i els carrers s’omplen de gent que celebra la cultura popular revivint la màgia dels balls, els gegants i el bestiari que es vesteixen de gala per a aquest gran esdeveniment! El Casal d’estiu d’enguany s’endinsa en aquesta apassionant celebració, fent de l’infant organitzador i partícip d’una Festa Major pròpia.

L’equip pedagògic de la Fundació Pere Tarrés ha dissenyat activitats dinàmiques i engrescadores, de les que podran gaudir els infants, tan els més menuts com els més grans. S’hi engloben les activitats habituals, aquelles que sempre agraden, com les dinàmiques i els jocs, a més de tallers, les visites més interessants i activitats d’aigua per fer passar la calor. A més, els infants gaudiran d’un matí de piscina i una excursió a la setmana.

Preus

Modalitats

Preus

Casal de 9 a 13h (Matí)

38€

Casal de 9 a 15h (Matí + Dinar)

69€

Casal de 8 a 15h (Acollida + Matí + Dinar)

81,50€

Casal de 8 a 13h (Acollida + Matí)

50,50€

Reunió de famílies

PRIMERA REUNIÓ: 26 d'abril a les 19h
Lloc: Sala de Plens de l’Ajuntament d’Alcover