Inscripcions i descomptes Inscripcions i descomptes Normativa Normativa Projecte educatiu Projecte educatiu Activitats Activitats Programació setmanal Programació setmanal Casal de Nadal Casal de Nadal

Tria el més proper

TRIA PER EDATS

Quin casal vols?

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal
PARLEM ?
link
Casal Col·legi Jaume Balmes

Casal Col·legi Jaume Balmes

Centre d'interès

La Festa Major és un dels moments més esperats de l’any per infants, joves i adults, és un moment de trobada, de participació i de celebració ciutadana. Les places i els carrers s’omplen de gent que celebra la cultura popular revivint la màgia dels balls, els gegants i el bestiari que es vesteixen de gala per a aquest gran esdeveniment! El Casal d’estiu d’enguany s’endinsa en aquesta apassionant celebració, fent de l’infant organitzador i partícip d’una Festa Major pròpia.

L’equip pedagògic de la Fundació Pere Tarrés ha dissenyat activitats dinàmiques i engrescadores, de les que podran gaudir els infants, tan els més menuts com els més grans. S’hi engloben les activitats habituals, aquelles que sempre agraden, com les dinàmiques i els jocs, a més de tallers, les visites més interessants i activitats d’aigua per fer passar la calor. A més, els infants gaudiran d’un matí de piscina i una excursió a la setmana.

  • Nit a l'escola (10€) - divendres 13 de juliol
  • Festa de famílies - divendres 20 de juliol
  • Sortides per l'entorn fins a les 14h totes les setmanes: la segona setmana anem al TIBIDABO!!! (fins a les 17h)

Inscripcions fins el 8 de juny

Preus

Modalitats

Preus

Servei d'acollida matí (8 a 9h)

Gestionat pel Col·legi

Matí (a 14h)

AMPA 56€ - NO AMPA 60€

Matí + Dinar (9 a 15.30h)

AMPA 91€ - NO AMPA 95

Reunió de famílies

25 de maig a les 17.30h
Lloc: Col·legi Jaume Balmes