Inscripcions i descomptes Inscripcions i descomptes Proposta pedagògica Proposta pedagògica Recursos Recursos Intranet famílies Intranet famílies

Tria el més proper

TRIA PER EDATS

Quin casal vols?

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal
PARLEM ?
link
Casal Col·legi Jaume Balmes

Casal Col·legi Jaume Balmes

Centre d'interès

La Festa Major és un dels moments més esperats de l’any per infants, joves i adults, és un moment de trobada, de participació i de celebració ciutadana. Les places i els carrers s’omplen de gent que celebra la cultura popular revivint la màgia dels balls, els gegants i el bestiari que es vesteixen de gala per a aquest gran esdeveniment! El Casal d’estiu d’enguany s’endinsa en aquesta apassionant celebració, fent de l’infant organitzador i partícip d’una Festa Major pròpia.

L’equip pedagògic de la Fundació Pere Tarrés ha dissenyat activitats dinàmiques i engrescadores, de les que podran gaudir els infants, tan els més menuts com els més grans. S’hi engloben les activitats habituals, aquelles que sempre agraden, com les dinàmiques i els jocs, a més de tallers, les visites més interessants i activitats d’aigua per fer passar la calor. A més, els infants gaudiran d’un matí de piscina i una excursió a la setmana.

  • Nit a l'escola (10€) - divendres 13 de juliol
  • Festa de famílies - divendres 20 de juliol
  • Sortides per l'entorn fins a les 14h totes les setmanes: la segona setmana anem al TIBIDABO!!! (fins a les 17h)

Inscripcions fins el 8 de juny

Preus

Modalitats

Preus

Servei d'acollida matí (8 a 9h)

Gestionat pel Col·legi

Matí (a 14h)

AMPA 56€ - NO AMPA 60€

Matí + Dinar (9 a 15.30h)

AMPA 91€ - NO AMPA 95

Reunió de famílies

25 de maig a les 17.30h
Lloc: Col·legi Jaume Balmes