Inscripcions i descomptes Inscripcions i descomptes Normativa Normativa Projecte educatiu Projecte educatiu Activitats Activitats Programació setmanal Programació setmanal Casal de Nadal Casal de Nadal

Tria el més proper

TRIA PER EDATS

Quin casal vols?

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal
PARLEM ?
link
Casal Adaptat SportJove

Casal Adaptat SportJove

Sants-Monjuic. BARCELONA

Del 2 al 13 de JUL

De 14 a 21 anys

des de 131,1€

Centre d'interès

L’objectiu és crear un nou espai per a la pràctica lúdico-esportiva per als adolescents i joves amb una problemàtica mental o amb dificultats emocionals i relacionals. Busquem un agent de canvi, que pot ser a través de l’esport, per afavorir millores psicopatològiques dels nois i noies, contribuir al seu desenvolupament maduratiu i promoure l’educació en valors.

Proposta

Organitzem un casal esportiu adaptat durant la primera quinzena del mes de juliol de 2018 per a nois i noies de 14 a 21 anys. L’activitat es durà a terme en el Complex Esportiu Municipal La Bàscula

Destinataris

El perfil indicat per participar en aquest projecte són nois i noies, que pateixen alguna problemàtica mental o tenen dificultats emocionals, relacionals, familiars, poden estar en situació de risc d'exclusió social, pertànyer a col·lectius específics i vulnerables, amb motivació per a fer esport i amb el suficient grau d'autonomia i de capacitats, per a realitzar les activitats proposades.

Fundació sanitària Sant Pere Claver

Sant Pere Claver – Fundació Sanitària som una institució privada sense afany de lucre amb vocació i finançament públic, creada l'any 1948. De larga tradició i arrelament al districte de Sants-Montjuïc presta serveis de cobertura pública en Salut Mental, en proves complementàries i Al·lèrgia. En l’àmbit privat disposa d'una Clínica Dental i d'un servei d'Oftalmologia.

Preus

Modalitats

Preus

Casal de 9.30 a 14h (esmorzar inclòs)

131,10€

Reunió de famílies

PRIMERA REUNIÓ: 2 de maig a les 17h
Lloc: Hospital de dia per a adolescents Sant Pere Claver (C. Mare de Déu de Port, 344. 08038 Barcelona)

Inscripcions presencials

Ampliem horari d'inscripcions per al Casal Esportiu Adaptat Sportjove!
Sant Pere Claver - Casal Sportjove

  • Divendres 4 de maig, de 9 a 14h
  • Dilluns 7 de maig, de 9 a 16h
  • Dimarts 8 de maig, de 9 a 16h
  • Dimecres 9 de maig, de 16 a 18h

Lloc: Hospital de Dia per a Adolescents de Sant Pere Claver - Fundació Sanitària
Carrer Mare de Déu del Port, 344
08038 Barcelona
Telèfon: 93 431 71 62