Inscripcions i descomptes Inscripcions i descomptes Normativa Normativa Projecte educatiu Projecte educatiu Activitats Activitats Programació setmanal Programació setmanal Casal de Nadal Casal de Nadal

Tria el més proper

TRIA PER EDATS

Quin casal vols?

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal
PARLEM ?
link
Casal Marta Mata

Casal Marta Mata

Viladecans. BAIX LLOBREGAT

Del 25 al 27 de JUL

De 3 a 12 anys

des de 60€

Centre d'interès

La Festa Major és un dels moments més esperats de l’any per infants, joves i adults, és un moment de trobada, de participació i de celebració ciutadana. Les places i els carrers s’omplen de gent que celebra la cultura popular revivint la màgia dels balls, els gegants i el bestiari que es vesteixen de gala per a aquest gran esdeveniment! El Casal d’estiu d’enguany s’endinsa en aquesta apassionant celebració, fent de l’infant organitzador i partícip d’una Festa Major pròpia.

L’equip pedagògic de la Fundació Pere Tarrés ha dissenyat activitats dinàmiques i engrescadores, de les que podran gaudir els infants, tan els més menuts com els més grans. S’hi engloben les activitats habituals, aquelles que sempre agraden, com les dinàmiques i els jocs, a més de tallers, les visites més interessants i activitats d’aigua per fer passar la calor. A més, els infants gaudiran d’un matí de piscina i una excursió a la setmana.

Preus

Modalitats

Preus

Servei d'acollida matí (7.30 a 9h)

22€

Servei d'acollida matí (8 a 9h)

15€

Matí (9 a 13h)

60€

Dinar (13 a 15h)

35€

Tarda (15 a 17h)

20€

Reunió de famílies

PRIMERA REUNIÓ: 2 de maig a les 17.00h
Lloc: Escola Marta Mata