Inscripcions i descomptes Inscripcions i descomptes Normativa Normativa Projecte educatiu Projecte educatiu Activitats Activitats Programació setmanal Programació setmanal Casal de Nadal Casal de Nadal

Tria el més proper

TRIA PER EDATS

Quin casal vols?

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal
PARLEM ?
link
Cor de Maria

Cor de Maria

Mataró. MARESME

Del 25 al 7 de SET

De 3 a 12 anys

des de 48€

Centre d'interès

CASAL P3, P4 I P5: A L’ABORDATGE!

El Casal d’estiu per als alumnes d’educació infantil continua amb el recorregut dels darrers Casals, on el desenvolupament i funcionament ha estat un èxit. La dinàmica creada, amb temàtiques per setmanes i personatges que dinamitzen el fil conductor s’ha establert com la metodologia ideal per a cicle infantil. Enguany, acompanyarem a la petita pirata Trixi en el seu viatge en cerca del vaixell perdut del seu pare, que va caure a mans del perillós Kraken. Cada setmana nous reptes, cada setmana més emocions!

CASAL PRIMÀRIA: FILM & CLIPS

El Casal d’estiu per als alumnes de primària estarà basat enguany en un centre d’interès dinàmic i creatiu, com tant bé va funcionar l’estiu passat. Estarà basat en activitats interactives i creatives, en el que el repte és salvar una productora que està a punt de desaparèixer. Els infants, a través de les seves creacions, hauran de rellançar i salvar la productora. Experimentaran amb eines de gravació, crearan guions i s’ho passaran d’allò més bé participant de projectes comuns i/o en petits grups.

NOVETAT!

El Casal inclou activitats en ANGLÈS!!

IMPORTANT!

Els alumnes de 5é i 6é treballaran per projectes, la seva programació s'adaptarà als interessos del grup. Les excursions i piscines sí que seran comuns amb els demés grups de primària.

Preus

Modalitats

Preus

Servei d’acollida Matinal (8 a 9h)

12€

Casal de 9 a 13h (Matí)

48€

Casal de 9 a 13 i de 15 a 17h (Matí + tarda)

63€

Servei de menjador de 13 a 15h (Dinar)

40€

Reunió de famílies

PRIMERA REUNIÓ: 11 d'abril / 17:30h
Lloc: Sala d’actes de l’escola