Inscripcions i descomptes Inscripcions i descomptes Normativa Normativa Projecte educatiu Projecte educatiu Activitats Activitats Programació setmanal Programació setmanal Casal de Nadal Casal de Nadal

Tria el més proper

TRIA PER EDATS

Quin casal vols?

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal
PARLEM ?
link
Sala 3 - Gavà

Sala 3 - Gavà

Gavà. BAIX LLOBREGAT

Del 25 al 27 de JUL

De 3 a 16 anys

des de 55€

Centre d'interès

Casal Lúdic-esportiu del 25 de juny al 27 de juliol: 

La Festa Major és un dels moments més esperats de l’any per infants, joves i adults, és un moment de trobada, de participació i de celebració ciutadana. Les places i els carrers s’omplen de gent que celebra la cultura popular revivint la màgia dels balls, els gegants i el bestiari que es vesteixen de gala per a aquest gran esdeveniment! El Casal d’estiu d’enguany s’endinsa en aquesta apassionant celebració, fent de l’infant organitzador i partícip d’una Festa Major pròpia.

L’equip pedagògic de la Fundació Pere Tarrés ha dissenyat activitats dinàmiques i engrescadores, de les que podran gaudir els infants, tan els més menuts com els més grans. S’hi engloben les activitats habituals, aquelles que sempre agraden, com les dinàmiques i els jocs, a més de tallers, les visites més interessants i activitats d’aigua per fer passar la calor. A més, els infants gaudiran d’un matí de piscina i una excursió a la setmana.

Inscripcions

Trucant als telèfons: 664261796 / 600675801 o per email: salatr3sgava@gmail.com

Club esportiu Sala Tr3s Gavà:
Escola Marcel·lí Moragas. Carrer Joan I, 5. Gavà.

Preus

Modalitats

Preus

De 9h a 14h (amb acollida de 8h a 9h)

Socis Club: 55€ / No socis: 58€

Reunió de famílies

No hi ha reunió informativa.