Inscripcions i descomptes Inscripcions i descomptes Proposta pedagògica Proposta pedagògica Recursos Recursos Intranet famílies Intranet famílies

Tria el més proper

TRIA PER EDATS

Quin casal vols?

Nom
Cognoms
Correu electrònic
Mòbil
Codi postal
PARLEM ?
link
ACIS-Artur Martorell

ACIS-Artur Martorell

Horta-Guinardo. BARCELONA

Del 24 al 26 de JUL

De 3 a 12 anys

des de 65€

Centre d'interès

La Festa Major és un dels moments més esperats de l’any per infants, joves i adults, és un moment de trobada, de participació i de celebració ciutadana. Les places i els carrers s’omplen de gent que celebra la cultura popular revivint la màgia dels balls, els gegants i el bestiari que es vesteixen de gala per a aquest gran esdeveniment! El Casal d’estiu d’enguany s’endinsa en aquesta apassionant celebració, fent de l’infant organitzador i partícip d’una Festa Major pròpia.

L’equip pedagògic de la Fundació Pere Tarrés ha dissenyat activitats dinàmiques i engrescadores, de les que podran gaudir els infants, tan els més menuts com els més grans. S’hi engloben les activitats habituals, aquelles que sempre agraden, com les dinàmiques i els jocs, a més de tallers, les visites més interessants i activitats d’aigua per fer passar la calor. A més, els infants gaudiran d’un matí de piscina i una excursió a la setmana.

Preus

Modalitats

Preus

Servei d’Acollida Matinal (8 a 9h)

10€

Casal de 9 a 13h (Matí)

65€

Casal de 9 a 15h (Matí +  Dinar)

100€

Casal de 9 a 17h (Matí + Dinar + Tarda)

110€

Reunió de famílies

PRIMERA REUNIÓ: 19 d’abril / 17.30h
Lloc: Escola ACIS Artur Martorell