Assessorament i consultoria

Assessorament i consultoria

Servei de Consultoria i Estudis

Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés neix amb la voluntat de contribuir a la cohesió i benestar social. Per fer-ho possible, identifiquem necessitats i acompanyem entitats, administracions públiques i altres agents en el seu procés de millora, tant de la intervenció com de l’organització.

Vàrem començar la nostra activitat l’any 1999, i continuem com a centre de transferència del coneixement en l’acció social, vinculat a la Universitat Ramon Llull.

La nostra activitat se centra en el desenvolupament d’estudis, projectes, consultoria i serveis de gestió pilot en el camp de l’acció social i l’educació no formal.

Un dels actius de Consultoria i Estudis és l’abast nacional i internacional dels nostres treballs, basats en l’ús de tècniques pròpies de la investigació social i en l’anàlisi de fonts estadístiques i documentals.

Al servei de les escoles i AMPA

Ajudar a millorar i transformar la intervenció social i educativa i les organitzacions és la nostra manera de contribuir al benestar i la cohesió social. El treball en equip, la col·laboració amb el client i el rigor són les bases de la nostra proposta.

A Consultoria i Estudis orientem la nostra activitat sobre les escoles i AMPAs en les següents línies de treball:

 • Millora de gestió i assessorament
  Acompanyem l’equip directiu de l'AMPA en la diagnosi, la priorització d’aspectes a millorar, l’assoliment de les primeres millores i l’aprenentatge de la metodologia de millora contínua.
 • Consultoria per a la millora de relació amb l’entorn
  Assessorem en la manera com aprofitar els recursos de l’entorn per cobrir les necessitats de l’escola i fer més eficients les relacions que actualment s’estan duent a terme.
 • Eines i recursos per treballar l’educació en valors, emprenedoria, lleure educatiu i acció social (voluntariat)
  Donem suport als docents en la coneixença i la utilització d’eines i recursos per treballar l’educació en valors, emprenedoria i voluntariat.
  Assessorament per a la planificació i gestió d’activitats extraescolars i de lleure educatiu (menjador escolar, excursions, colònies...).

Per què Consultoria i Estudis?

 • Pel nostre compromís amb la societat i l’educació.
 • Per l’experiència en la intervenció i la gestió en el camp de l’acció social i l’educació no formal.
 • Per les nostres sinergies amb entitats i institucions socials i d’educació no formal.

Contacta

informacio@peretarres.org 93 410 16 02 cie@peretarres.org