Calendari escolar Torna enrere

Competències educatives

Com el lleure contribueix al desenvolupament professional, social i personal d’infants, adolescents i joves en un entorn complex.

Introducció a les 7 competències educatives

Cada curs, la Fundació Pere Tarrés elabora un calendari interactiu anual a través d'un eix temàtic que proposa fitxes pedagògiques i recursos divulgatius per treballar la sensibilització i conscienciació sobre els reptes educatius i socials dels nostres temps amb infants, adolescents i joves.

Per al curs 2022-2023, que ara encetem, us proposem fomentar a través de jocs, dinàmiques i recursos de lleure les 7 competències que els infants i joves han d'assolir en la seva etapa educativa per tal d'esdevenir persones íntegres i professionals. Cada mes rebreu una proposta pedagògica per treballar les 7 competències a l'escola, al centre d'esplai, al centre socioeducatiu, a la biblioteca, a la ludoteca, al centre cívic o a casa amb la família. I a la Fundació ho fem amb una mirada mediambiental i d'atenció a la diversitat de les persones.

 
Més informació

Pots consultar tota la informació i recursos sobre com l'educació en el lleure contribueix a les 7 competències educatives a la web.