COMPROMÍS EDUCATIU I SOCIAL
BLOG DE LA FUNDACIÓ PERE TARRÉS

S'han trobat 3 articles de l'autor "Maria Tereza Leal"

Treball Social, Educació Social i últimes tecnologies

08.06.15 / Bloc

L'escenari no pot ser més High Tech: un congrés internacional i en el saló d'entrada stands amb demostracions de drons volant sobre els assistents. En el coffee break tres professionals se saluden. Un està treballant amb drons, l'altre té interès per domòtica i el tercer ha vingut per les conferències de Big Data. No son ingeniers, però respectivament un educador social, un treballador social i un company amb la doble titulació. Veureu que no fa falta un DeLorean per comprendre-ho.

Veure més >

Per una visió de futur des del Treball Social i Educació Social

20.07.16 / Bloc

Appreciative Inquiry. 4 D Cycle. Golden Circle. Design Thinking. Backcasting. Aquestes  són les metodologies i tècniques utilitzades en l'assignatura  International Perspectives on Social Innovation que afavoreixen el pensament creatiu i permeten dissenyar una visiño de futur des del Treball Social i l'Educació Social. 

Veure més >

Com innovar en el sector social

27.09.17 / Bloc

En el sector social estem constantment cridats a respondre a demandes sociales fruit de noves realitats socials. Els models d'intervenció social i les respostes de l'administració pública semblen insuficients o inadequades davant dels reptes socials contemporanis. 

Veure més >