COMPROMÍS EDUCATIU I SOCIAL
BLOG DE LA FUNDACIÓ PERE TARRÉS

S'han trobat 3 articles de l'autor "Jesús Delgado"

Rànquing QS i xarxa “glocal”

21.03.17 / Bloc

Els administradors universitaris estem sovint molt preocupats pels rànquings siguin interns o internacionals. Aquest mes s’ha publicat el rànquing mundial QS en el que la Universitat Ramon Llull quedava situada entre les 100 millorsdel món en ciències socials i gestió

Veure més >

Desenvolupar el talent a través d’una visió integradora de la persona

11.05.15 / Bloc

Afortunadament pel despatx de l’Administrador de la Facultat d'Educació i Treball Social Pere Tarrés, Universitat Ramon Llull passen molts estudiants interessats en saber més sobre les possibilitats de la professió d’Educador Social i de Treballador Social.

Veure més >

La gestió dels serveis i les persones

24.08.17 / Bloc

Amb el tema “La gestió dels serveis a les persones” es va posar el focus, amb molt encert, en el paper que les administracions tenen a l’hora de la contractació dels serveis, a qui es contracten i quines repercussions poden tenir en les persones, les suposadament beneficiàries. Tenim en la contractació i la concertació social les eines per a continuar definint  models de col·laboració publico-social. I tenim en les actituds entre administració i sector social la millor manera de concretar-ho, amb control però amb confiança, accions exigents però col·laboratives.

Veure més >