COMPROMÍS EDUCATIU I SOCIAL
BLOG DE LA FUNDACIÓ PERE TARRÉS

S'han trobat 4 articles de l'autor "Gessamí Deu"

A Colònies, també ens posem la Gorra

21.12.11 / Bloc

Les colònies d’estiu acostumen a ser espai de relació i convivència per als infants que els permeten el creixement personal, viure experiències úniques amb els companys i monitors, fer nous amics i per descomptat, divertir-se. En el cas dels infants afectats de malalties oncològiques, les activitats de lleure de l’estiu els aporten a més l’oportunitat de gaudir amb un grup de nois i noies en la seva mateixa situació lluny de les instal·lacions hospitalàries.

Veure més >

L’Educador/a Ambiental, una professió imprescindible al segle XXI

25.01.19 / Bloc

El 26 de gener es celebra el Dia Internacional de l’Educació Ambiental. Aquest pot ser un bon moment per a reflexionar sobre la professió d’educador/a ambiental que, en ple segle XXI, ha esdevingut realment imprescindible. Tenint en compte el panorama actual, en el que el canvi climàtic ja no és una previsió de futur sinó que és una realitat del present, l’Educació Ambiental ha de ser un mitjà necessari per a poder transformar la societat i evolucionar cap a un desenvolupament sostenible real.

Veure més >

Aprenent a protegir el medi ambient des del lleure educatiu

23.10.15 / Bloc

En els últims anys la societat ha pres més consciència de la necessitat de protegir el medi que ens envolta. Conceptes com sostenibilitat i desenvolupament sostenible poc a poc han anat guanyant terreny i actualment els trobem presents en el dia a dia de les escoles i altres centres educatius.

Veure més >

El medi ambient del futur, un repte per a tots

14.02.13 / Bloc

El passat 25 de gener es va fer la Trobada General del personal d’estructura de la Fundació Pere Tarrés. El lema de la jornada va ser “Creixem i transformem, tots/es fem Fundació” i al llarg del dia els treballadors de la Fundació vam poder participar en diverses activitats. En una de les dinàmiques en grup ens vam plantejar una visualització d’alguns escenaris de futur per tal d’avançar-nos als possibles canvis i adaptar-nos a ells.

Veure més >