COMPROMÍS EDUCATIU I SOCIAL
BLOG DE LA FUNDACIÓ PERE TARRÉS

S'han trobat 6 articles de l'autor "Genoveva Rosa"

Intel·ligència emocional en la formació universitària. Generant noves forme d'aprendre.

07.07.15 / Bloc

En qualsevol relació de suport, la intel·ligència emocional juga un paper molt important, de manera que influir des d'aquesta dimensió en la formació universitària prepara el futur professional per treballar amb un ampli ventall de recursos que li serviran per millorar les seves intervencions, enriquint, al seu torn, les seves relacions i la seva pròpia competència, respectant els objectius amb els quals treballa i reforçant l'autoestima de l'usuari, així com la seva pròpia

Veure més >

L'ús del pensament, l'emoció i l'acció a través del coaching. Ampliant mapes i posant rumb

11.07.16 / Bloc

Liderar les nostres vides, establir un rumb per a l'important i prioritzar els nostres objectius per al bé comú, comença per aprendre a gestionar les emocions, ja que tenen un impacte molt positiu, ja que ens protegeixen alhora que ens apoderen

Veure més >

Acompanyament educatiu i coaching

27.11.17 / Bloc

La principal función de las instituciones educativas, en colaboración con los entornos familiares, es la de formar ciudadanos competentes, libres, autónomos, críticos, solidarios y responsables, de forma que se dé respuesta a las nuevas necesidades de la sociedad desde la innovación, la creatividad y el respeto a la diversidad.

Veure més >

Intel·ligència professional : compromís, acció i lideratge al servei dels altres

17.09.17 / Bloc

En les professions socials i educatives cal parlar de transformació i compromís per generar canvi i millora en el nostre entorn. Per fer-ho, es necessita una actitud de responsabilitat i treball de creixement personal i obertura a nous horitzons, abraçant la incertesa que podria conduir a la incògnita un cop es decideixi creuar el llindar de la nostra zona de confort.

Veure més >

La pràctica de l’educació emocional en l’entorn educatiu

19.05.18 / Bloc

És clau treballar la dimensió emocional des de la petita infància ja que així s’aborda el desenvolupament integral de l’infant des de la seva dimensió personal i relacional. En funció de la relació que establim amb nosaltres mateixos i de la interpretació que fem del que ens passa, generem la connexió amb els demés. Quan parlem d’educació emocional d’infants i joves, cal que entenguem el concepte del que és la intel·ligència emocional, definida pels autors Mayer i Salovey (1997) com: l’habilitat per percebre, valorar i expressar emocions; per accedir i/o generar sentiments que facilitin el pensament, així com per regular les emocions promovent un creixement emocional i intel·lectual.

Veure més >

La clau de la felicitat

13.09.17 / Bloc

Com diuen els experts tenim 60.000 pensaments al dia. La majoria d’ells són repetitius, negatius i estan acorats al passat o a coses que no passaran. La majoria de nosaltres busquem a l'exterior quan les eines i la clau de la nostra felicitat la tenim a dins nostre. Es de vital importància incorporar les següents set perspectives.

Veure més >