COMPROMÍS EDUCATIU I SOCIAL
BLOG DE LA FUNDACIÓ PERE TARRÉS

S'han trobat 3 articles de l'autor "Carme Fernández"

Jo sóc treballadora Social

06.07.16 / Bloc

M’agrada una professió que utilitza el tracte personal per lluitar contra les injustícies socials i que creu en les capacitats de les persones per superar elles mateixes, –empoderant-les–, situacions complicades fent-les sentir-se millor.

Veure més >

El vincle en la pràctica del treball social

12.01.17 / Bloc

Treballar el vincle afectiu de les persones i les seves relacions amb els altres és essencial en el Treball social. Aquesta professió tracta amb persones que necessiten algú que entengui la situació que estan vivint, que comprengui com se senten, confrontar-les amb la seva pròpia realitat, i si cal ajudi a reconduir-la.

Veure més >

Marroc amb els sis sentits

16.05.17 / Bloc

Tres facultats de la Universitat Ramon Llull, la  Facultat de Turisme i Direcció Hotelera Sant Ignasi, la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna i la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés, la nostra, vam compartir del 18 al 22 d’abril un viatge d’estudis a Marroc, una experiència multidisciplinària. Concretament, 20 alumnes de les tres facultats i 3 professors vam viatjar a Marroc on vam viure una experiència intercultural i interreligiosa que ens va permetre “veure el propi món amb altres ulls”.

Veure més >