Formulari Canal Ètic

És necessari que emplenis el present formulari, que serà dirigit al correu electrònic canaletic@peretarres.org. El seu destinatari és l’Òrgan de Compliment , que analitzarà el seu contingut a fi d’obrir el corresponent expedient.

T’informem que pots optar per fer la comunicació de forma anònima o identificant-vos. El fet de no identificar-se suposarà que no podrem comunicar-te el resultat de la consulta o denúncia.

En cas d’identificar-te, et comunicarem la recepció de la comunicació i el número d’expedient assignat així com dels tràmits fets i del resultat de la denuncia. Si fos necessari l’òrgan de compliment es posarà en contacte amb tu per recavar la informació necessària. La identitat dels usuaris del canal ètic es mantindrà reservada i només serà coneguda per els membres del Òrgan de Compliment.

Dades personals opcionals

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal