Escapa't al teu aire a Santa Maria del Roure - Cantonigròs

Del 29 d’agost al 4 de setembre, vine a gaudir al teu aire de la casa de colònies Santa Maria del Roure a Cantonigros. Santa Maria del Roure es troba al bell mig del Camí de Sant Jaume i gaudeix d’un entorn natural magnífic que permet emmarcar-la enmig de rouredes i fagedes.

La seva ubicació permet visitar el salt d’aigua de La Foradada, el Camí dels Enamorats, els cingles d’Aiats i la vall de la Rotllada, que fan de Cantonigròs un lloc especial on gaudir del temps de lleure d’una manera plena en constant contacte amb la natura.

La casa de Santa Maria del Roure està envoltada d'un gran jardí que conté moltes espècies arbòries i arbustos que formen tanques naturals. A més, al mateix jardí hi ha una àrea recreativa per a infants i taules de pícnic.

Fes la teva reserva on-line

Escapa't al teu aire a Santa Maria del Roure - Cantonigròs

  Dates

  • Del 29 d’agost al 4 de setembre (de dilluns a diumenge)

Dins d’aquests períodes, podeu escollir estades d’un mínim de 3 dies/2 nits.

  Programa d'activitats

No hi ha programa d'activitats.

  Inclou, observacions, descomptes

Despeses de l’estada en règim de la pensió escollida i els llençols (oferim l'opció de llogar les tovalloles amb suplement).

Transport a la casa ni els desplaçaments que siguin necessaris per les excursions.

Les entrades i sortides són a les 16h, però l’últim dia, cal deixar l’habitació a les 10h.

  Preus

Habitacions per família amb bany i amb règim de pensió completa:

6PC* 5PC* 4PC* 3PC* 2PC*
Adults 280,50€ 233,75€ 187€ 140,25€ 93,50€
Nens 3 a 15 anys 174€ 145€ 116€ 87€ 58€
Nens menors de 3 anys** Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït

* PC: Pensió completa. Una pensió completa equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després de dinar / **Menors de 3 anys: en cas que mengin a la casa, el preu serà d’11 € per nen/nit.

Habitacions per família amb bany i amb règim de mitja pensió:

6MP* 5MP* 4MP* 3MP* 2MP*
Adults 240,90€ 200,75€ 160,60€ 120,45€ 80,30€
Nens 3 a 15 anys 156€ 130€ 104€ 78€ 52€
Nens menors de 3 anys** Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït

* MP: Mitja pensió. Una mitja pensió equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després d’esmorzar / **Menors de 3 anys: en cas que mengin a la casa, el preu serà d’11 € per nen/nit.

  Santa Maria del Roure - Cantonigròs

Santa Maria del Roure - Cantonigròs
La casa de colònies de Santa Maria del Roure es troba a l’entrada del poble de Cantonigròs, a la comarca natural del Collsacabra, a la província de Barcelona, i està situada a l’interior de Catalunya, entre Osona, la Garrotxa i la Selva.

Veure la casa

  Demana informació - * Camps obligatoris

Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legalENVIAR