Escapa't al teu aire a Los Josepets

Els caps de setmana del 15 al 17 de juliol i del 22 al 24 de juliol, vine a gaudir al teu aire de l’alberg Los Josepets a Les Cases d’Alcanar. El poble Les Cases d’Alcanar, a la província de Tarragona, conserva encara la seva fisonomia d’autèntic poble mariner, on conviu l’ofici pesquer amb una variada oferta d’activitats per fer a la zona. 

És una destinació catalana de primer ordre, amb una climatologia gairebé sempre favorable i amb l’alberg situat a pocs minuts de la platja i el port pesquer. El conjunt esdevé un espai ideal per dur a terme activitats de lleure i mar amb unes modernes instal·lacions i amb la possibilitat de desenvolupar també activitats esportives i nàutiques. 

La proximitat a Alcanar dona peu a moltes excursions i visites culturals, de les quals són destacables el poblat ibèric de la Moleta del Remei o l’ermita del Remei, amb grans vistes  panoràmiques sobre el delta i la badia dels Alfacs. Es pot visitar el port, les platges, el passeig marítim i la desembocadura del riu (la sortida del riu Sénia al mar). A Les Cases d’Alcanar també podem visitar espais de memòria històrica, gaudir de les platges i el port pesquer, menjar les mandarines clementines amb denominació d’origen o, una mica més lluny, caminar per la serra del Montsià amb indrets de gran bellesa natural. 

Els Ports de Tortosa-Beseit són un sistema de falles de formacions rocoses, travessat per grans rius que excaven profundes goles al seu pas. Cal destacar-ne les roques de Benet i la zona de El Ventador i el Salt de Satorres. També podem trobar la Cova Pintada, a Alfara de Carles, on es poden observar pintures rupestres prehistòriques. 

Un altre lloc que no es pot deixar de veure és el delta de l’Ebre, on podeu visitar la desembocadura del riu Ebre, El Fangar i La Banya. Podeu fer activitats per la zona com anar en bicicleta o fer activitats nàutiques. 

Fes la teva reserva on-line

Escapa't al teu aire a Los Josepets

  Dates

  • Del 15 al 17 de juliol (de divendres a diumenge)
  • Del 22 al 24 de juliol (de divendres a diumenge)

Dins d’aquests períodes, podeu escollir estades d’un mínim de 2 dies/1 nit.

  Programa d'activitats

No hi ha programa d'activitats.

  Inclou, observacions, descomptes

Despeses de l’estada en règim de la pensió escollida i els llençols (oferim l’opció de llogar les tovalloles amb un suplement). 

Transport a la casa ni els desplaçaments que siguin necessaris per les excursions.

L'entrada és a partir de les 16 h i la sortida és a les 10h.

  Preus

Habitacions per família amb bany i amb règim de dormir i esmorzar: 

2DE* 1DE*
Adults 49,50€ 24,75€
Nens 3 a 15 anys 38€ 19€
Nens menors de 3 anys** Gratuït Gratuït

* DE: Dormir i esmorzar. Dormir i esmorzar equival a una nit, entrant a la tarda, per deixar l'equipatge, però sense sopar a l’alberg, dormir i marxar després d’esmorzar.  

  Los Josepets - Delta de l'Ebre

Los Josepets - Delta de l'Ebre
El poble Les Cases d’Alcanar, a la província de Tarragona, conserva encara la seva fisonomia d’autèntic poble mariner, on conviu l’ofici pesquer amb una variada oferta d’activitats per fer a la zona.

L’alberg té una capacitat de 76 places, distribuïdes en dues plantes. Totes les habitacions disposen de bany.

Veure la casa

  Demana informació - * Camps obligatoris

Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legalENVIAR