Escapa't al teu aire a Les Estades - Rialp

Del 29 d’agost al 4 de setembre, vine a gaudir al teu aire de l’alberg de Les Estades de Rialp, un indret amb moltes possibilitats. Endinsa’t als boscos de les vernedes i al llac de la Torrassa,  gaudeix del parc d’Aigüestortes i els Estanys de St. Maurici o descobreix Gerri de la Sal i la vall d’Assua. Allotja’t a un alberg molt acollidor, amb sala de jocs i televisió, sala infantil per als més petits i una zona exterior esportiva. A més, al menjador es pot gaudir de la cuina típica de muntanya i d’una gran varietat d'embotits i productes típics de la zona. Gaudeix de la natura, gaudeix de les Estades. 

Fes la teva reserva on-line

Escapa't al teu aire a Les Estades - Rialp

  Dates

  • Del 29 d’agost al 4 de setembre (de dilluns a diumenge)

Dins d’aquests períodes, podeu escollir estades d’un mínim de 3 dies/2 nits.

  Programa d'activitats

No hi ha programa d'activitats.

  Inclou, observacions, descomptes

Despeses de l’estada en règim de la pensió escollida i els llençols (oferim l'opció de llogar les tovalloles amb suplement).

Transport a la casa ni els desplaçaments que siguin necessaris per les excursions.

Les entrades i sortides són a les 16h, però l’últim dia, cal deixar l’habitació a les 10h.

  Preus

Habitacions per família amb bany i amb règim de pensió completa:

6PC* 5PC* 4PC* 3PC* 2PC*
Adults 280,50€ 233,75€ 187€ 140,25€ 93,50€
Nens 3 a 15 anys 174€ 145€ 116€ 87€ 58€
Nens menors de 3 anys** Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït

* PC: Pensió completa. Una pensió completa equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després de dinar / **Menors de 3 anys: en cas que mengin a la casa, el preu serà d’11 € per nen/nit.

Habitacions per família amb bany i amb règim de mitja pensió:

6MP* 5MP* 4MP* 3MP* 2MP*
Adults 240,90€ 200,75€ 160,60€ 120,45€ 80,30€
Nens 3 a 15 anys 156€ 130€ 104€ 78€ 52€
Nens menors de 3 anys** Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït

* MP: Mitja pensió. Una mitja pensió equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després d’esmorzar / **Menors de 3 anys: en cas que mengin a la casa, el preu serà d’11 € per nen/nit.

  Les Estades - Rialp

Les Estades - Rialp
L’alberg Les Estades està situat entre Sort i Rialp, molt a prop de les pistes d’esquí de Port Ainé, del Parc Nacional d’Aigüestortes i de l’estany de Sant Maurici, a la comarca del Pallars Sobirà, al cor del Pirineu lleidatà.

Veure la casa

  Demana informació - * Camps obligatoris

Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legalENVIAR