La Sala - La Pobla de l'Illet

Vine a gaudir d’uns dies de vacances d’Estiu a l’alberg de La Sala a La Pobla de Lillet, en una important zona forestal de Pi Roig del Prepirineu català, a l’Alt Berguedà, amb moltes activitats per a tota la família, farem excursions a llocs tant emblemàtics com el santuari de Falgars o el Monestir de Santa Maria de Lillet i la rotonda circular romànica de Sant Miquel, a peu del castell de la Pobla. Visitarem els jardins Artigues que va dissenyar Gaudí en la seva estada a casa de la família Güell a la Pobla de Lillet. Ens aproparem a les Fonts del Llobregat sota Castellar de N’hug per descobrir el desgel i la força de l’aigua i de la natura. Tindrem estona per baixar per una tirolina i gaudir de les vistes sobre la Serra del Catllaràs.

Farem un munt de jocs i podreu relaxar-vos en els espais exteriors de la casa, jugar a les esplanades o al bosc , sempre acompanyats per als monitors i monitores de la Fundació Pere Tarrés.

La Sala - La Pobla de l'Illet

  Dates

  • Del 9 al 16 d'agost (de diumenge a diumenge)

Dins d’aquest període, podeu escollir estades d’un mínim de 2 dies/1 nit.

  Programa d'activitats

Descarrega't el PDF de l'activitat

  Inclou, observacions, descomptes

Despeses de l’estada en règim de la pensió escollida, els llençols i tovalloles*, l’equip de monitors/es, el material i la realització de les activitats.

*En estades de menys de 3 dies, les tovalloles no estan incloses. Oferim l’opció de llogar-les amb un suplement. 

Transport a la casa ni els desplaçaments que siguin necessaris per les excursions.

  • Les entrades i sortides són a les 16h, però l’últim dia, cal deixar l’habitació a les 10h.
  • El programa d’activitats pot ser modificat per necessitats d’organització. Cap activitat es d’obligatòria realització. El programa definitiu es comunica a l’arribada a la instal·lació tenint en compte les característiques del grup. Informem que no està previst oferir activitats alternatives amb monitors ni reemborsament econòmic en cas d’optar a no fer-les.

  Preus

Habitacions per família amb bany

7PC* 6PC* 5PC* 4PC* 3PC* 2PC* 1PC+dinar*
Adults 299€ 267€ 231€ 184€ 147€ 100€ 58€
Nens 3 a 14 anys 219€ 199€ 167€ 141€ 99€ 73€ 48€
Nens menors de 3 anys** Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït

* PC: Pensió completa. Una pensió completa equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després de dinar /
**Menors de 3 anys: en cas que mengin a la casa, el preu serà d’11 € per nen/nit.
Dinar de promoció a 5 € per tots (nens i adults).
Cancel·lació gratuïta fins a una setmana abans de l'estada.

  La Sala - La Pobla de l'Illet

La Sala - La Pobla de l'Illet
L'alberg La Sala està situat a la vall de Lillet, a la província de Barcelona, en una important zona forestal del Prepirineu propera al naixement del riu Llobregat. La ubicació és privilegiada ja que ens trobem en l’entorn geogràfic del Parc Natural del Cadí-Moixeró i la magnífica serra del Catllaràs. Aquesta localització permet oferir una proposta d'activitats de gran interès i qualitat, així com un lloc idoni per al repòs, el lleure i l'excursionisme per a grans i petits.

Veure la casa

  Demana informació - * Camps obligatoris

Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legalENVIAR