Escapa't al teu aire a La Sala

Del 10 al 17 de juliol vine a gaudir al teu aire de l’alberg La Sala a La Pobla de Lillet.  

Des de l’alberg es poden realitzar excursions a peu: trenta minuts a Sta. Cecília de Riutort, quaranta minuts al Clot del Moro seguint el GR 4, una hora a La Pobla de Lillet, dues hores al Santuari de Falgars i, gairebé tres hores a Gavarrós.

Destaquem també la visita a les Fonts del Llobregat, on neix un dels rius més importants de Catalunya. Passeig curt i fàcil que, des de Castellar de n´Hug, ens condueix per un camí ben senyalitzat i en bon estat fins a les fonts del Llobregat.

Jardins Artigas, dissenyats per Antoni Gaudí a principis del segle XX, lloc on es fusiona amb perfecta harmonia la naturalesa i l’arquitectura.

La mina de petroli de Riutort, on coneixereu el procés d’extracció de la marga bituminosa, d’obtenció del petroli, tot passejant per les seves galeries.

Tren del ciment: es tracta d'una línia que històricament unia l'antiga fàbrica de ciment Asland de Castellar de n'Hug amb Guardiola de Berguedà, des d'on partia la línia del ferrocarril de via estreta cap a Berga i Manresa. Anireu en una locomotora.

Museu de les Mines de Cercs, museu dedicat a la mineria del carbó situat a la colònia de Sant Corneli.

Altres llocs d’interès que es poden visitar: Castellar de n’Hug, a 12 km; Gombrèn i Montgrony, a 25 km; el Santuari de Nostra Sra. de Queralt, a 27 km; Ripoll, a 30 km.

Fes la teva reserva on-line

Escapa't al teu aire a La Sala

  Dates

  • Del 10 al 17 de juliol (de diumenge a diumenge)

Dins d’aquest període, podeu escollir estades d’un mínim de 3 dies/2 nits.

  Programa d'activitats

No hi ha programa d'activitats.

  Inclou, observacions, descomptes

Despeses de l’estada en règim de la pensió escollida i els llençols (oferim l’opció de llogar les tovalloles amb un suplement)

Transport a la casa ni els desplaçaments que siguin necessaris per les excursions.

  • Les entrades i sortides són a les 16h, però l’últim dia, cal deixar l’habitació a les 10h.

  Preus

Habitacions per família amb bany i amb règim de pensió completa:

6PC* 5PC* 4PC* 3PC* 2PC*
Adults 231€ 192,50€ 154€ 115,50€ 77€
Nens 3 a 15 anys 195€ 162,50€ 130€ 97,50€ 65€
Nens menors de 3 anys** Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït

* PC: Pensió completa. Una pensió completa equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després de dinar / **Menors de 3 anys: en cas que mengin a la casa, el preu serà d’11 € per nen/nit.

Habitacions per família amb bany i amb règim de mitja pensió:

6MP* 5MP* 4MP* 3MP* 2MP*
Adults 198€ 165€ 132€ 99€ 66€
Nens 3 a 15 anys 165€ 137,50€ 110€ 82,50€ 55€
Nens menors 3 anys ** Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït

* MP: Mitja pensió. Una mitja pensió equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després d’esmorzar / **Menors de 3 anys: en cas que mengin a la casa, el preu serà d’11 € per nen/nit.

  La Sala - La Pobla de l'Illet

La Sala - La Pobla de l'Illet
L'alberg La Sala està situat a la vall de Lillet, a la província de Barcelona, en una important zona forestal del Prepirineu propera al naixement del riu Llobregat. La ubicació és privilegiada ja que ens trobem en l’entorn geogràfic del Parc Natural del Cadí-Moixeró i la magnífica serra del Catllaràs. Aquesta localització permet oferir una proposta d'activitats de gran interès i qualitat, així com un lloc idoni per al repòs, el lleure i l'excursionisme per a grans i petits.

Veure la casa

  Demana informació - * Camps obligatoris

Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legalENVIAR