La Ruca - Avinyó

Vine a gaudir d’una setmana d’estiu a la casa de colònies de La Ruca a la comarca del Bages. Amb moltes activitats per a tota la família, ens endinsarem al bosc de la Ruca observant ocells i escoltant els seus cants. Farem una excursió fins la Riera de Malrubí on descobrirem els animals que hi viuen, els invertebrats que ens indicaran la qualitat de l’aigua i ens mostraran la seva forma de vida.

Tindrem oportunitat d’orientar-nos i conèixer les rutes i camins que envolten la casa. Podreu relaxar-vos en els espais exteriors de la casa, jugar al camp de futbol i gaudir una estona de l’espai recreatiu, sempre acompanyats per als monitors i monitores de la Fundació Pere Tarrés.

La Ruca - Avinyó

  Dates

  • Del 2 al 9 d’agost (de diumenge a diumenge)
  • Del 9 al 16 d’agost (de diumenge a diumenge)

Dins d’aquests períodes, podeu escollir estades d’un mínim de 2 dies/1 nits.

  Programa d'activitats

Descarrega't el PDF de l'activitat

  Inclou, observacions, descomptes

Despeses de l’estada en règim de la pensió escollida, els llençols i tovalloles*, l’equip de monitors/es, el material i la realització de les activitats.

*En estades de menys de 3 dies, les tovalloles no estan incloses. Oferim l’opció de llogar-les amb un suplement. 

Transport a la casa ni els desplaçaments que siguin necessaris per les excursions.

  • Les entrades i sortides són a les 16h, però l’últim dia, cal deixar l’habitació a les 10h.
  • El programa d’activitats pot ser modificat per necessitats d’organització. Cap activitat es d’obligatòria realització. El programa definitiu es comunica a l’arribada a la instal·lació tenint en compte les característiques del grup. Informem que no està previst oferir activitats alternatives amb monitors ni reemborsament econòmic en cas d’optar a no fer-les.

  Preus

Habitacions per família amb bany

7PC* 6PC* 5PC* 4PC* 3PC* 2PC* 1PC+dinar*
Adults 299€ 267€ 231€ 184€ 147€ 100€ 58€
Nens 3 a 14 anys 219€ 199€ 167€ 141€ 99€ 73€ 48€
Nens menors de 3 anys** Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït

* PC: Pensió completa. Una pensió completa equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després de dinar /
**Menors de 3 anys: en cas que mengin a la casa, el preu serà d’11 € per nen/nit.
Dinar de promoció a 5 € per tots (nens i adults).

  La Ruca - Avinyó

La Ruca - Avinyó
La Ruca està situada a la comarca del Bages, al terme d’Avinyó, poble situat al costat de Moià, província de Barcelona. Es troba al peu de la riera de Malrubí i està envoltada de boscos de pi roig, alzines i roures, la qual cosa permet fer moltes excursions i activitats a l'aire lliure.

Veure la casa

  Demana informació - * Camps obligatoris

Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal


ENVIAR