La Ruca - Avinyó

Vine a gaudir d’una setmana d’estiu a la casa de colònies de La Ruca a la comarca del Bages. Amb moltes activitats per a tota la família, ens endinsarem al bosc de la Ruca observant ocells i escoltant els seus cants. Farem una excursió fins la Riera de Malrubí on descobrirem els animals que hi viuen, els invertebrats que ens indicaran la qualitat de l’aigua i ens mostraran la seva forma de vida.

Tindrem oportunitat d’orientar-nos i conèixer les rutes i camins que envolten la casa. Podreu relaxar-vos en els espais exteriors de la casa, jugar al camp de futbol i gaudir una estona de l’espai recreatiu, sempre acompanyats pels monitors i monitores de la Fundació Pere Tarrés.

Fes la teva reserva on-line

La Ruca - Avinyó

  Dates

  • Del 7 al 14 d'agost (de diumenge a diumenge) - mínim de 5 dies/4 nits.

  Programa d'activitats

Descarrega't l'exemple del programa d'activitats de 8 dies

Subjecte a modificacions.

  Inclou, observacions, descomptes

Despeses de l’estada en règim de la pensió escollida, els llençols i tovalloles*, l’equip de monitors/es, el material i la realització de les activitats.

*En estades de menys de 3 nits, les tovalloles no estan incloses. Oferim l’opció de llogar-les amb un suplement. 

Transport a la casa ni els desplaçaments que siguin necessaris per les excursions.

  • Les entrades i sortides són a les 16h, però l’últim dia, cal deixar l’habitació a les 10h.
  • El programa d’activitats pot ser modificat per necessitats d’organització. Cap activitat es d’obligatòria realització. El programa definitiu es comunica a l’arribada a la instal·lació tenint en compte les característiques del grup. Informem que no està previst oferir activitats alternatives amb monitors ni reemborsament econòmic en cas d’optar a no fer-les.
  • Si l'estada és de menys de 8 dies, es proposaran activitats per tots els dies de la vostra estada.

  Preus

Habitacions per família amb bany 

7PC* 6PC* 5PC* 4PC* 3PC* 2PC*
Adults 318€ 279€ 243€ 199€ 152€ 103€
Nens 3 a 15 anys 231€ 198€ 165€ 132€ 99€ 66€
Nens menors de 3 anys** Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït

* PC: Pensió completa. Una pensió completa equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després de dinar / Menors de 3 anys: en cas que mengin a la casa, el preu serà d’11 € per nen/nit.

  La Ruca - Avinyó

La Ruca - Avinyó
La Ruca està situada a la comarca del Bages, al terme d’Avinyó, poble situat al costat de Moià, província de Barcelona. Es troba al peu de la riera de Malrubí i està envoltada de boscos de pi roig, alzines i roures, la qual cosa permet fer moltes excursions i activitats a l'aire lliure.

Veure la casa

  Demana informació - * Camps obligatoris

Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legalENVIAR