Escapa't al teu aire a Era Garona - Salardú

Del 20 al 27 d’agost, vine a gaudir al teu aire de l’alberg Era Garona de Salardú.  

Està situat en un lloc privilegiat, dins de la població, amb vistes espectaculars de la vall i proper al riu Garona. Té la piscina municipal davant mateix de l'alberg.  

Al voltant de l'alberg es poden fer moltes excursions a peu, amb bicicleta tot terreny (BTT) i amb cotxe. Es pot anar fins a Montgarri, Liat, Rüda, Aiguamòig, Varradòs, Artiga de Lin i Toran, Circ de Colomèrs, Saboredo, Restanca, bosc de Baricauba, Vall d'Unyola, Valarties, etc. També es poden practicar esports d'aventura com el ràfting, canoa en aigües braves, canoa en llac, descens de canons, escalada, tirolina, tir amb arc, mototrial, hidrospeed, descens de barrancs, quads, parapent, etc.

Altres esports que es poden practicar a la Vall d’Aran són l’hípica, el golf, patinatge al Palau de Gel i piscina coberta a Vielha. També es pot visitar el Museu Etnològic de la Vall d'Aran i relaxar-se als centres termals de Tredòs.

També hi ha molts poblets al voltant de l’alberg que es poden visitar a peu com Unya, Tredòs, Gessa i Arties.  

 

Fes la teva reserva on-line

Escapa't al teu aire a Era Garona - Salardú

  Dates

  • Del 20 al 27 d’agost (de dissabte a dissabte)

Dins d’aquests períodes, podeu escollir estades d’un mínim de 3 dies/2 nits.

  Programa d'activitats

No hi ha programa d'activitats.

  Inclou, observacions, descomptes

Despeses de l’estada en règim de la pensió escollida i els llençols (oferim l'opció de llogar les tovalloles amb suplement).

Transport a la casa ni els desplaçaments que siguin necessaris per les excursions.

  • Les entrades i sortides són a les 16h, però l’últim dia, cal deixar l’habitació a les 10h.

  Preus

Habitacions per família amb bany i amb règim de pensió completa:

6PC* 5PC* 4PC* 3PC* 2PC*
Adults 280,50€ 233,75€ 187€ 140,25€ 93,50€
Nens 3 a 15 anys 174€ 145€ 116€ 87€ 58€
Nens menors de 3 anys** Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït

* PC: Pensió completa. Una pensió completa equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després de dinar / **Menors de 3 anys: en cas que mengin a la casa, el preu serà d’11 € per nen/nit.

Habitacions per família amb bany i amb règim de mitja pensió:

6MP* 5MP* 4MP* 3MP* 2MP*
Adults 240,90€ 200,75€ 160,60€ 120,45€ 80,30€
Nens 3 a 15 anys 156€ 130€ 104€ 78€ 52€
Nens menors de 3 anys** Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït

* MP: Mitja pensió. Una mitja pensió equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després d’esmorzar / **Menors de 3 anys: en cas que mengin a la casa, el preu serà d’11 € per nen/nit.

  Era Garona - Salardú

Era Garona - Salardú
L’alberg d'alta muntanya Era Garona està situat al nord-oest dels Pirineus catalans, a la Vall d'Aran, província de Lleida, l'únic del Pirineu de clima atlàntic.

L'alberg Era Garona és de construcció típicament aranesa. El trobem al bonic poble de Salardú, a la zona del Naut Aran. A 10 km de distància de Vielha, capital de la Vall d'Aran, a 4 km de l'estació d'esquí de Baqueira – Beret i a 40 km del Parc Nacional d'Aigüestortes i l’estany de Sant Maurici.

Veure la casa

  Demana informació - * Camps obligatoris

Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legalENVIAR