Escapa't al teu aire a Anna Maria Janer

Del 20 al 25 d’agost, vine a gaudir al teu aire de l’alberg Anna Maria Janer a Llívia.  

El municipi de Llívia està situat en un entorn natural privilegiat, fet que el converteix en un indret esplèndid per a descobrir la natura, la gastronomia de muntanya i la pràctica esportiva. El nucli antic de la vila de Llívia està declarat bé cultural d'interès nacional en la categoria de conjunt històric. Les cases dels carrers del Mercadal, de Fontcitrane, de Santa Maria i l'antiga plaça Major conserven la típica arquitectura de la Cerdanya, portals amb clau granítica, amb teulada de pissarra, façana de pedra picada i balconades i porticons de fusta. 

Hi destaca l'església de la Mare de Déu dels Àngels. Altres llocs d'interès són el castell de Llívia, el Museu de la Pagesia i el Parc de Sant Guillem

Llívia és coneguda, entre d’altres coses, per la Farmàcia Esteve, una de les més antigues d'Europa, fundada probablement a principis del segle XV, tot i que està documentada des del 1594. Aquesta farmàcia està situada just al costat de l’alberg Anna Maria Janer. 

De l’entorn més proper, en destaca el parc Animalier de Les Angles, les coves de la Font Rabiosa, el forn solar d’Odello i el Tren Groc, entre d’altres visites culturals que es poden realitzar. 

Fes la teva reserva on-line

Escapa't al teu aire a Anna Maria Janer

  Dates

  • Del 20 al 25 d’agost (de dissabte a dijous

Dins d’aquests períodes, podeu escollir estades d’un mínim de 3 dies/2 nits.

  Programa d'activitats

No hi ha programa d'activitats.

  Inclou, observacions, descomptes

Despeses de l’estada en règim de la pensió escollida i els llençols (oferim l'opció de llogar les tovalloles amb suplement).
Transport a la casa ni els desplaçaments que siguin necessaris per les excursions.
  • Les entrades i sortides són a les 16h, però l’últim dia, cal deixar l’habitació a les 10h.

  Preus

Habitacions per família amb bany i amb règim de pensió completa:

6PC* 5PC* 4PC* 3PC* 2PC*
Adults 280,50€ 233,75€ 187€ 140,25€ 93,50€
Nens 3 a 15 anys 174€ 145€ 116€ 87€ 58€
Nens menors de 3 anys** Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït

* PC: Pensió completa. Una pensió completa equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després de dinar / **Menors de 3 anys: en cas que mengin a la casa, el preu serà d’11 € per nen/nit.

Habitacions per família amb bany i amb règim de mitja pensió:

6MP* 5MP* 4MP* 3MP* 2MP*
Adults 240,90€ 200,75€ 160,60€ 120,45€ 80,30€
Nens 3 a 15 anys 156€ 130€ 104€ 78€ 52€
Nens menors de 3 anys** Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït

* MP: Mitja pensió. Una mitja pensió equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després d’esmorzar / **Menors de 3 anys: en cas que mengin a la casa, el preu serà d’11 € per nen/nit.

  Anna Maria Janer - Llívia (La Cerdanya)

Anna Maria Janer - Llívia (La Cerdanya)
L’alberg Anna Maria Janer es troba al bell mig del cor del municipi de Llívia, als Pirineus, enclavament català situat a França. L’estada a la casa us ofereix l’oportunitat de conèixer la Cerdanya i de descobrir els seus indrets, i permet de gaudir de les magnífiques vistes panoràmiques del Pirineu català i francès.

Veure la casa

  Demana informació - * Camps obligatoris

Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legalENVIAR