Tardor i bolets en família a Cantonigròs

Del 14 al 16 d'octubre | Santa Maria del Roure | Osona

Vine a gaudir de la tardor a la casa de colònies Santa Maria del Roure a Cantonigròs a la comarca d’Osona i de la Fira del bolet. Amb moltes activitats per a tota la família, farem excursions al salt de la Foradada i al salt de Sallent .Tindrem oportunitat de conèixer les rutes i camins que envolten la casa.

Podreu relaxar-vos en els espais exteriors de la casa, jugar i gaudir una estona de l’espai recreatiu, sempre acompanyats pels monitors i monitores de la Fundació Pere Tarrés.

Fes la teva reserva on-line

Tardor i bolets en família a Cantonigròs

Descarrega't el programa de l'activitat

El preu inclou les despeses de l’estada en règim de la pensió escollida, els llençols i tovalloles*, l’equip de monitors/es, el material i la realització de les activitats.  (*en estades de menys de 3 dies, les tovalloles no estan incloses. Oferim l’opció de llogar-les amb un suplement).
No inclou el transport a la casa ni els desplaçaments que siguin necessaris per a les excursions.
  • Les entrades i sortides són a les 16 h, però l’últim dia cal deixar l’habitació a les 10 h.
  • Llençols i tovalloles. Els llençols estan inclosos. Les tovalloles, en estades de menys de 3 dies, no estan incloses. Oferim l’opció de llogar-les amb un suplement.
  • El programa d’activitats pot ser modificat per necessitats d’organització. Cap activitat es d’obligatòria realització. El programa definitiu es comunica a l’arribada a la instal·lació tenint en compte les característiques del grup. Informem que no està previst oferir activitats alternatives amb monitors ni reemborsament econòmic en cas d’optar a no fer-les.

Preus

Habitacions privadas per família amb bany* 

2 nits | 2PC* 1 nit | 1PC + 1 dinar
Adults 103 € 60 €
Nens de 3 a 15 anys 66 € 41 €
Nens menors de 3 anys** Gratuït Gratuït

*Mínim d'ocupació 3 places per habitació. Condicions especials per reserves de 2 persones: possibilitat de reservar habitació privada per 16€/nit adicional. Possibilitat de compartir habitació a un preu especial. Consulta'ns a través de: reserves@peretarres.org/ 93 430 16 06

PC*: Pensió completa. Una pensió completa equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després de dinar  / ** Menors de 3 anys: en cas que mengin a la casa, el preu serà d’11 € per nen/nit.

Habitacions per família amb bany compartit 

2 nits | 2PC* 1 nit | 1PC + 1 dinar
Adults 99 € 58 €
Nens de 3 a 15 anys 63 € 40 €
Nens menors de 3 anys** Gratuït Gratuït
PC*: Pensió completa. Una pensió completa equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després de dinar  / ** Menors de 3 anys: en cas que mengin a la casa, el preu serà d’11 € per nen/nit.

Santa Maria del Roure | El Collsacabra

Santa Maria del Roure | El Collsacabra

La casa de colònies de Santa Maria del Roure es troba a l’entrada del poble de Cantonigròs, a la comarca natural del Collsacabra, a la província de Barcelona, i està situada a l’interior de Catalunya, entre Osona, la Garrotxa i la Selva. Es troba al bell mig del Camí de Sant Jaume i gaudeix d’un entorn natural magnífic que permet emmarcar-la enmig de rouredes i fagedes.

Veure la casa

Demana informació - * Camps obligatoris

Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legalENVIAR