Setmana Santa en família al Prepirineu

Del 9 al 13 d'abril | La Sala | El Prepirineu

Vine a gaudir d’uns dies de vacances de Setmana Santa a l’alberg de La Sala a La Pobla de Lillet, en una important zona forestal de pi roig del Prepirineu català, a l’Alt Berguedà. 

Des del dijous 9 d’abril fins al dilluns 13 d’abril, amb moltes activitats per a tota la família, farem excursions a llocs tan emblemàtics com el santuari de Falgars o el monestir de Santa Maria de Lillet i la rotonda circular romànica de Sant Miquel, al peu del castell de la Pobla. Visitarem els jardins Artigas, que va dissenyar Antoni Gaudí en la seva estada a casa de la família Güell a La Pobla de Lillet. Ens aproparem a les fonts del Llobregat a Castellar de n’Hug per descobrir el desgel i la força de l’aigua i de la natura. Tindrem temps per baixar per una tirolina i gaudir de les vistes sobre la serra del Catllaràs. 

Farem un munt de jocs i podreu relaxar-vos als espais exteriors de la casa i jugar a les esplanades o al bosc, sempre acompanyats pels monitors i monitores de la Fundació Pere Tarrés.

Setmana Santa en família al Prepirineu

Descarrega't el programa de l'activitat

El preu inclou les despeses de l'estada en règim de la pensió escollida, els llençols, l'equip de monitors/es, el material i la realització d'activitats.
No inclou el transport a la casa ni els desplaçaments que siguin necessaris per a les excursions.
  • Les entrades i sortides són a les 16 h, però l’últim dia cal deixar l’habitació a les 10 h.
  • Per als paquets amb dinar del primer dia, l’hora d’entrada pot ser a les 12 h.
  • Llençols i tovalloles. Els llençols hi estan inclosos. Les tovalloles, en estades de menys de 3 dies, no hi estan incloses. Oferim l’opció de llogar-les amb un suplement.
  • El programa d’activitats pot ser modificat per necessitats d’organització. Cap activitat és de realització obligatòria. El programa definitiu es comunica en arribar a la instal·lació, tenint en compte les característiques del grup. Informem que no està previst oferir activitats alternatives amb monitors ni reemborsament econòmic en cas de no fer-les.

Preus

Habitacions per família amb bany

4 nits | 4PC* 3 nits | 3PC + 1 dinar 3 nits | 3PC 2 nits | 2PC + 1 dinar 2 nits | 2PC
Adults 184 € 152 € 147 € 105 € 100 €
Nens de 3 a 14 anys 141 € 104 € 99 € 78 € 73 €
Nens menors de 3 anys** Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït
PC*: Pensió completa / ** Menors de 3 anys: en cas que mengin a la casa, el preu serà d’11 € per nen/nit.

La Sala | El Prepirineu

La Sala | El Prepirineu

L'alberg La Sala està situat a la vall de Lillet, a la província de Barcelona, en una important zona forestal del Prepirineu propera al naixement del riu Llobregat. La ubicació és privilegiada ja que ens trobem en l’entorn geogràfic del Parc Natural del Cadí-Moixeró i la magnífica serra del Catllaràs. Aquesta localització permet oferir una proposta d'activitats de gran interès i qualitat, així com un lloc idoni per al repòs, el lleure i l'excursionisme per a grans i petits.

Veure la casa

Demana informació - * Camps obligatoris

Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal


ENVIAR