Setmana Santa en família a Calafell

Del 9 al 13 d'abril | Artur Martorell | Calafell

Vine a gaudir d’uns dies de vacances de Setmana Santa a la casa de colònies Artur Martorell de Calafell, en plena Costa Daurada i a tocar de la platja. 

Des del dijous 9 d’abril fins al dilluns 13 d’abril, amb moltes activitats per a tota la família, visitarem la platja natural dels Muntanyans a Torredembarra, farem un munt de jocs a la sorra de la platja, coneixeràs el Pirata Tim i les seves aventures i aprendràs a orientar-te, tot cercant els ous per fer la mona de Pasqua. 

Podreu relaxar-vos en els espais exteriors i en les terrasses de la casa. També podreu jugar a la pista esportiva o al camp de futbol i gaudir una estona dels espais recreatius, sempre acompanyats pels monitors i monitores de la Fundació Pere Tarrés.

Setmana Santa en família a Calafell

Descarrega't el programa de l'activitat

El preu inclou les despeses de l'estada en règim de la pensió escollida, els llençols, l'equip de monitors/es, el material i la realització d'activitats.
No inclou el transport a la casa ni els desplaçaments que siguin necessaris per a les excursions.
  • Les entrades i sortides són a les 16 h, però l’últim dia cal deixar l’habitació a les 10 h.
  • Per als paquets amb dinar del primer dia, l’hora d’entrada pot ser a les 12 h.
  • Llençols i tovalloles. Els llençols hi estan inclosos. Les tovalloles, en estades de menys de 3 dies, no hi estan incloses. Oferim l’opció de llogar-les amb un suplement.
  • El programa d’activitats pot ser modificat per necessitats d’organització. Cap activitat és de realització obligatòria. El programa definitiu es comunica en arribar a la instal·lació, tenint en compte les característiques del grup. Informem que no està previst oferir activitats alternatives amb monitors ni reemborsament econòmic en cas de no fer-les.

Preus

Habitacions per família amb bany

4 nits | 4PC* 3 nits | 3PC + 1 dinar 3 nits | 3PC 2 nits | 2PC + 1 dinar 2 nits | 2PC
Adults 184 € 152 € 147 € 105 € 100 €
Nens de 3 a 14 anys 141 € 104 € 99 € 78 € 73 €
Nens menors de 3 anys** Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït
PC*: Pensió completa / ** Menors de 3 anys: en cas que mengin a la casa, el preu serà d’11 € per nen/nit.
Artur Martorell | Calafell

Artur Martorell | Calafell

Artur Martorell es troba al cor de la comarca del Baix Penedès, al poble de Calafell, punt de benvinguda a la Costa Daurada, a la província de Tarragona. L’establiment està situat a la part alta del poble i envoltada de vinyes. Es troba molt a prop de la platja de Calafell, municipi amb una llarga tradició marinera i amb una bona climatologia tot l’any.

Veure la casa

Demana informació - * Camps obligatoris

Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal


ENVIAR