Sant Joan en família a Calafell

Del 23 al 27 de juny | Artur Martorell | Calafell

Vine a gaudir del pont de Sant Joan a la casa de colònies Artur Martorell de Calafell, amb moltes activitats per a tota la família, ens endinsarem a descobrir el mar, amb moltes activitats a la platja, la vida dels ibers descobrint on vivien, els amics pirates i els seus tresors, activitats nàutiques i moltes aventures. Tindrem oportunitat d’orientar-nos i conèixer les rutes i camins que envolten la casa.

Podreu relaxar-vos en els espais exteriors de la casa, jugar al camp de futbol i gaudir una estona de l’espai recreatiu, sempre acompanyats per als monitors i monitores de la Fundació Pere Tarrés.

Sant Joan en família a Calafell

Descarrega't el programa de l'activitat

El preu inclou les despeses de l’estada en règim de la pensió escollida, els llençols i tovalloles*, l’equip de monitors/es, el material i la realització de les activitats.  (*En estades de menys de 3 dies, les tovalloles no estan incloses. Oferim l’opció de llogar-les amb un suplement).
No inclou el transport a la casa ni els desplaçaments que siguin necessaris per a les excursions.
  • Les entrades i sortides són a les 16 h, però l’últim dia cal deixar l’habitació a les 10 h.
  • El programa d’activitats pot ser modificat per necessitats d’organització. Cap activitat és de realització obligatòria. El programa definitiu es comunica en arribar a la instal·lació, tenint en compte les característiques del grup. Informem que no està previst oferir activitats alternatives amb monitors ni reemborsament econòmic en cas de no fer-les.

Preus

Habitacions per família amb bany

4 nits | 4PC* 3 nits | 3PC 2 nits | 2PC + 1 dinar 2 nits | 2PC
Adults 194 € 150 € 109 € 103 €
Nens de 3 a 14 anys 132 € 99 € 72 € 66 €
Nens menors de 3 anys** Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït
PC*: Pensió completa. Una pensió completa equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després de dinar / ** Menors de 3 anys: en cas que mengin a la casa, el preu serà d’11 € per nen/nit.

Artur Martorell | Calafell

Artur Martorell | Calafell

Artur Martorell es troba al cor de la comarca del Baix Penedès, al poble de Calafell, punt de benvinguda a la Costa Daurada, a la província de Tarragona. L’establiment està situat a la part alta del poble i envoltada de vinyes. Es troba molt a prop de la platja de Calafell, municipi amb una llarga tradició marinera i amb una bona climatologia tot l’any.

Veure la casa

Demana informació - * Camps obligatoris

Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legalENVIAR