Pont de la Puríssima en família al Pirineu Lleidatà

Del 3 al 8 de desembre | Les Estades | Pirineu lleidatà

Vine a gaudir del pont de desembre a l’alberg de Les estades de Rialp: amb moltes activitats per a tota la família, ens endinsarem al boscos de les vernedes i al llac de la Torrassa, anirem a visitar el Parc d’Aiguestortes i Estany de St. Maurici, d’excursió a Gerri de la Sal i a la Vall d’Assua, sempre acompanyats pels monitors i monitores de la Fundació Pere Tarrés.

Pont de la Puríssima en família al Pirineu Lleidatà

Descarrega't el programa de l'activitat

El preu inclou les despeses de l'estada en règim de la pensió escollida, els llençols, l'equip de monitors/es, el material i la realització d'activitats.
No inclou el transport a la casa ni els desplaçaments que siguin necessaris per a les excursions. 
  • Les entrades i sortides són a les 16h, però l’últim dia, cal deixar l’habitació a les 10h.
  • Pels paquets amb dinar el primer dia, l’hora d’entrada pot ser a les 12h.
  • Llençols i tovalloles. Els llençols estan inclosos. Les tovalloles, en estades de menys de 3 dies, no estan incloses. Oferim l’opció de llogar-les amb un suplement.
  • El programa d’activitats pot ser modificat per necessitats d’organització. Cap activitat es d’obligatòria realització. El programa definitiu es comunica a l’arribada a la instal·lació tenint en compte les característiques del grup. Informem que no està previst oferir activitats alternatives amb monitors ni reemborsament econòmic en cas d’optar a no fer-les.

Preus

Habitacions per família amb bany 

5 nits: 4PC* 4 nits: 4PC 3 nits: 3PC + 1 dinar 3 nits: 3PC 2 nits: 2PC + 1 dinar 2 nits: 2PC
Adults 235 € 194 € 156 € 150 € 109 € 103 €
Nens de 3 a 14 anys 165 € 132€ 104 € 99 € 72 € 66 €
Nens menors de 3 anys** Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït
PC*: Pensió completa. Una pensió completa equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després de dinar / ** Menors de 3 anys: en cas que mengin a la casa, el preu serà d’11 € per nen/nit.

Les Estades | Pirineu lleidatà

Les Estades | Pirineu lleidatà

L’alberg Les Estades està situat entre Sort i Rialp, molt a prop de les pistes d’esquí de Port Ainé, del Parc Nacional d’Aigüestortes i de l’estany de Sant Maurici, a la comarca del Pallars Sobirà, al cor del Pirineu lleidatà. Té una situació privilegiada. Ideal per gaudir dels esports d'hivern i dels esports d'aventura com el ràfting, el barranquisme, l’hípica, excursions en BTT i d’altres que es realitzen als voltants, sense oblidar els recursos naturals de la comarca. 

Veure la casa

Demana informació - * Camps obligatoris

Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legalENVIAR