Pont de la Puríssima en família a La Cerdanya

Del 3 al 8 de desembre | Anna Maria Janer | La Cerdanya

Vine a gaudir del pont del desembre a descobrir la Cerdanya a l’alberg de Llívia, amb moltes activitats per a tota la família. Ens endinsarem a les coves de la Fontrabiosa, descobrirem els animals dels Pirineus al Parc Animalier les Angles, visitarem un forn solar i anirem d’excursió als estanys de Malniu.

Tindrem oportunitat d’orientar-nos i conèixer les rutes i camins que envolten la casa. Podreu relaxar-vos en aquest poble de la Cerdanya, jugar i gaudir una estona, sempre acompanyats pels monitors i monitores de la Fundació Pere Tarrés.

Pont de la Puríssima en família a La Cerdanya

Descarrega't el programa de l'activitat

El preu inclou les despeses de l'estada en règim de la pensió escollida, els llençols, l'equip de monitors/es, el material i la realització d'activitats.
No inclou el transport a la casa ni els desplaçaments que siguin necessaris per a les excursions. 
  • Les entrades i sortides són a les 16h, però l’últim dia, cal deixar l’habitació a les 10h.
  • Pels paquets amb dinar el primer dia, l’hora d’entrada pot ser a les 12h.
  • Llençols i tovalloles. Els llençols estan inclosos. Les tovalloles, en estades de menys de 3 dies, no estan incloses. Oferim l’opció de llogar-les amb un suplement.
  • El programa d’activitats pot ser modificat per necessitats d’organització. Cap activitat es d’obligatòria realització. El programa definitiu es comunica a l’arribada a la instal·lació tenint en compte les característiques del grup. Informem que no està previst oferir activitats alternatives amb monitors ni reemborsament econòmic en cas d’optar a no fer-les.

Preus

Habitacions per família amb bany 

5 nits: 4PC* 4 nits: 4PC 3 nits: 3PC + 1 dinar 3 nits: 3PC 2 nits: 2PC + 1 dinar 2 nits: 2PC
Adults 235 € 194 € 156 € 150 € 109 € 103 €
Nens de 3 a 14 anys 165 € 132€ 104 € 99 € 72 € 66 €
Nens menors de 3 anys** Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït
PC*: Pensió completa. Una pensió completa equival a una nit. Entrant a sopar i marxant després de dinar / ** Menors de 3 anys: en cas que mengin a la casa, el preu serà d’11 € per nen/nit.

Anna Maria Janer | La Cerdanya

Anna Maria Janer | La Cerdanya

L’alberg Anna Maria Janer es troba al bell mig del cor del municipi de Llívia, als Pirineus, enclavament català situat a França. L’estada a la casa us ofereix l’oportunitat de conèixer la Cerdanya i de descobrir els seus indrets, i permet de gaudir de les magnífiques vistes panoràmiques del Pirineu català i francès.

Veure la casa

Demana informació - * Camps obligatoris

Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legalENVIAR