Pont del Pilar en família al Bages

Del 8 al 12 d'octubre | La Ruca | El Bages

Vine a gaudir, pel Pont del Pilar, a la casa de colònies de La Ruca a la comarca del Bages. 

Des del divendres 8 fins al dimarts 12, gaudirem de moltes activitats per a tota la família, farem excursions a llocs tan emblemàtics com les Coves del Toll a Moià, on descobrirem com vivien els nostres avantpassats. Ens endinsarem als boscos de la Ruca observant ocells i escoltant els seus cants, retrobant l’antiga ermita de Sant Esteve del Solà. Farem una excursió a la riera de Malrubí, on descobrirem els animals que hi viuen, invertebrats que ens indicaran la qualitat de l’aigua i ens mostraran la seva forma de vida. Tindrem oportunitat d’orientar-nos i conèixer com eren les rutes de bandolers. 

Podreu relaxar-vos en els espais exteriors de la casa, jugar al camp de futbol i gaudir una estona de l’espai recreatiu, sempre acompanyats pels monitors i monitores de la Fundació Pere Tarrés.

Pont del Pilar en família al Bages

Descarrega't el programa de l'activitat

El preu inclou les despeses de l'estada en règim de la pensió escollida, els llençols, l'equip de monitors/es, el material i la realització d'activitats.
No inclou el transport a la casa ni els desplaçaments que siguin necessaris per a les excursions.
  • Les entrades i sortides són a les 16 h, però l’últim dia cal deixar l’habitació a les 10 h.
  • Per als paquets amb dinar del primer dia, l’hora d’entrada pot ser a les 12 h.
  • Llençols i tovalloles. Els llençols hi estan inclosos. Les tovalloles, en estades de menys de 3 dies, no hi estan incloses. Oferim l’opció de llogar-les amb un suplement.
  • El programa d’activitats pot ser modificat per necessitats d’organització. Cap activitat és de realització obligatòria. El programa definitiu es comunica en arribar a la instal·lació, tenint en compte les característiques del grup. Informem que no està previst oferir activitats alternatives amb monitors ni reemborsament econòmic en cas de no fer-les.

Preus

Habitacions per família amb bany

4 nits | 4PC* 3 nits | 3PC + 1 dinar 3 nits | 3PC 2 nits | 2PC + 1 dinar 2 nits | 2PC
Adults 194 € 156 € 150 € 109 € 103 €
Nens de 3 a 14 anys 132 € 104 € 99 € 72 € 66 €
Nens menors de 3 anys** Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït Gratuït
PC*: Pensió completa / ** Menors de 3 anys: en cas que mengin a la casa, el preu serà d’11 € per nen/nit.
La Ruca | El Bages

La Ruca | El Bages

La Ruca està situada a la comarca del Bages, al terme d’Avinyó, poble situat al costat de Moià, província de Barcelona. Es troba al peu de la riera de Malrubí i està envoltada de boscos de pi roig, alzines i roures, la qual cosa permet fer moltes excursions i activitats a l'aire lliure.

Veure la casa

Demana informació - * Camps obligatoris

Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legalENVIAR