Descobrir Cantonigròs. Pont de maig

De l’1 al 3 de maig | Santa Maria del Roure | Osona

Vine a gaudir del pont de maig a la casa de colònies de Santa Maria del Roure a Cantonigròs al peu dels cingles d’Aiats i Cabrera, a la comarca d’Osona.

Des del divendres 1 de maig fins al diumenge 3 de maig, amb moltes activitats per a tota la família, farem excursions a llocs tan emblemàtics com el salt de la Foradada, o una volta tranquil·la a la vall de la Rotllada per descobrir com era el camí dels traginers o els boscos on hi havia bandolers. Tindrem temps de fer algun taller tradicional i podrem gaudir dels embotits de la comarca a can Colom.

Podreu relaxar-vos als espais exteriors de la casa, jugar a la pista esportiva i gaudir una estona de l’espai recreatiu, sempre acompanyats pels monitors i monitores de la Fundació Pere Tarrés.

Descobrir Cantonigròs. Pont de maig

Descarrega't el programa de l'activitat

El preu inclou les despeses de l'estada en règim de la pensió escollida, els llençols, l'equip de monitors/es, el material i la realització d'activitats.
No inclou el transport a la casa ni els desplaçaments que siguin necessaris per a les excursions.
  • Les entrades i sortides són a les 16 h, però l’últim dia cal deixar l’habitació a les 10 h.
  • Per als paquets amb dinar del primer dia, l’hora d’entrada pot ser a les 12 h.
  • Llençols i tovalloles. Els llençols hi estan inclosos. Les tovalloles, en estades de menys de 3 dies, no hi estan incloses. Oferim l’opció de llogar-les amb un suplement.
  • El programa d’activitats pot ser modificat per necessitats d’organització. Cap activitat és de realització obligatòria. El programa definitiu es comunica en arribar a la instal·lació, tenint en compte les característiques del grup. Informem que no està previst oferir activitats alternatives amb monitors ni reemborsament econòmic en cas de no fer-les.

Preus

Habitacions per família amb bany

2 nits | 2PC + 1 dinar 2 nits | 2PC 1 nit | 1 dinar
Adults 105 € 100 € 58 €
Nens de 3 a 14 anys 78€ 73€ 48 €
Nens menors de 3 anys** Gratuït Gratuït Gratuït
PC*: Pensió completa / ** Menors de 3 anys: en cas que mengin a la casa, el preu serà d’11 € per nen/nit.

Habitacions per família sense bany

2 nits | 2PC + 1 dinar 2 nits | 2PC 1 nit | 1 dinar
Adults 95 € 90 € 53 €
Nens de 3 a 14 anys 73 € 68 € 42 €
Nens menors de 3 anys** Gratuït Gratuït Gratuït
PC*: Pensió completa / ** Menors de 3 anys: en cas que mengin a la casa, el preu serà d’11 € per nen/nit.

Santa Maria del Roure | El Collsacabra

Santa Maria del Roure | El Collsacabra

La casa de colònies de Santa Maria del Roure es troba a l’entrada del poble de Cantonigròs, a la comarca natural del Collsacabra, a la província de Barcelona, i està situada a l’interior de Catalunya, entre Osona, la Garrotxa i la Selva. Es troba al bell mig del Camí de Sant Jaume i gaudeix d’un entorn natural magnífic que permet emmarcar-la enmig de rouredes i fagedes.

Veure la casa

Demana informació - * Camps obligatoris

Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal


ENVIAR