Neu en família a La Cerdanya

Del 21 al 23 de febrer | Anna Maria Janer | La Cerdanya

Vine a passar un cap de setmana a la neu amb tota la família i els amics a l’alberg d’Anna Maria Janer, situat a la Cerdanya, al bell mig del cor del municipi de Llívia. 

Des del divendres 21 de febrer i fins al diumenge 23 de febrer, gaudirem d’un munt d’activitats a la neu! Tots els que vulgueu gaudir de l’esquí i l’snowboard teniu les pistes de La Molina i Masella, i els que decidiu quedar-vos amb nosaltres, provarem com ens va amb els trineus i els ninots de neu. Pararem per gaudir del paisatge amb el pícnic que ens donaran a l’alberg i a les pistes també podeu provar com us va amb les raquetes de neu, n’hi haurà per a tots i per a totes les edats. 

Des de l’alberg, situat dins el nucli urbà de Llívia, podeu visitar el seu conjunt històric, el castell de Llívia o la Farmàcia Esteve, una de les més antigues d’Europa. També tenim un munt de jocs de taula i tallers per fer amb tota la família i els nens dels quals ens faran partícips els monitors i monitores de la Fundació Pere Tarrés.

Neu en família a La Cerdanya

Descarrega't el programa de l'activitat

El preu inclou les despeses de l'estada en règim de la pensió escollida, els llençols, l'equip de monitors/es, el material i la realització d'activitats.
No inclou el transport a la casa ni els desplaçaments que siguin necessaris per les excursions.
  • Les entrades i sortides son a les 16 h., però l'últim dia, cal deixar l'habitació a les 10h. 
  • Pels paquets amb dinar el primer dia, l’hora d’entrada pot ser a les 12h. 
  • Hi ha l’opció de llogar tovalloles amb un suplement. 
  • El programa d’activitats pot ser modificat per necessitats d’organització. Cap activitat es d’obligatòria realització. El programa definitiu es comunica a l’arribada a la instal·lació tenint en compte les característiques del grup. Informem que no està previst oferir activitats alternatives amb monitors ni reemborsament econòmic en cas d’optar a no fer-les.

Preus

Habitacions per família amb bany

2 nits | 2PC* 1 nit | 1PC + 1 dinar
Adults 100 € 58 €
Nens 3 a 14 anys 73 € 48 €
Nens menors de 3 anys** Gratuït Gratuït
PC*: Pensió completa / ** Menors de 3 anys: en cas que mengin a la casa, el preu serà d’11 € per nen/nit.

Anna Maria Janer | La Cerdanya

Anna Maria Janer | La Cerdanya

L’alberg Anna Maria Janer es troba al bell mig del cor del municipi de Llívia, als Pirineus, enclavament català situat a França. L’estada a la casa us ofereix l’oportunitat de conèixer la Cerdanya i de descobrir els seus indrets, i permet de gaudir de les magnífiques vistes panoràmiques del Pirineu català i francès.

L’alberg està pensat per acollir centres escolars d’infantil, primària i secundària, centres d’esplai, grups d’amics, organitzacions i, especialment, famílies amb infants, tant en cap de setmana, a l’estiu i a la temporada de neu, ja que a pocs kilòmetres hi ha les pistes d’esquí de La Molina, La Masella i Font Romeu, i les pistes franceses de Les Angles. 

Veure la casa

Demana informació - * Camps obligatoris

Observacions

Responsable del tractament és la Fundació Pere Tarrés, amb domicili al c/ Numància n. 149 de Barcelona (08029), LOPD@peretarres.org.

La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions informatives de les nostres activitats.

Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament.

Més informació : https://www.peretarres.org/avis-legal


ENVIAR